A tko si sad pak ti?

Mogući ishodi barenja vikendom - pripremite se na najgore


Objavljeno: 15.03.2012.

Foto: Karmen Poznić
Pogledano: 3938 puta

Većina ljudi nije te sreće da svoju srodnu dušu upozna na fakultetu, poslu ili preko prijatelja. Zato mnogi idu van, ne samo zbog zabave, nego da nađu nekog s kim će dijeliti dobro i zlo, ići u kino ili se samo seksati.

Bez obzira na razlog, većinu puta to i ne završi tako uspješno. No i kad upoznamo vani nekog iole zabavnog, tek tad slijedi prava muka.

Koji sve ishode možete očekivati? - Pripremite se na najgore:

1. Prvi problem može biti mrakača. Naime, u mraku baš nije najlakše prosuditi kako netko izgleda. Možda je u klubu imao najljepše oči na svijetu, ali već sutradan one mogu biti boje kelja, a on neki prištavi balavac umjesto vikend princa na bijelom konju.

2. Možda ste ga zapravo i dobro vidjeli, ali ga niste baš najbolje čuli. Apolon kojem ste kimali glavom na većinu rečenica makar od njih 90% niste razumjeli sutradan je ispao tupan koji je jedva završio osnovnu školu i najveću inspiraciju za posao nalazi gledajući Mućke.

3. Možda je i zgodan i pametan. Vau, konačno ste upecale jednog takvog. Ali joj, što je ovo mokro? O da, to je piće koje vam je njegova cura prolila u facu kad vas je vidjela kako razmjenjujete sline. Ishod ne mora biti toliko drastičan, ali za frajera kojeg upoznate vani nikad ne možete biti sigurni koliko je još cura tu večer „upoznao“ i čeka li ga možda neka doma. Još vam samo fali da vam na prvi dejt dođe s curom ili da mu ona šalje poruke za vrijeme vaše kave.

4. I najzabavniji frajer na svijetu može ispasti dosadan kao proljev nakon što ga pusti alkohol. Ima li išta gore od tog da se skroz nabrijete na kavu s njim jer je lik super, a onda na kavi krepate od dosade jer je ispalo da je frajer zabavan samo u cugi?

5. Vrlo perspektivan dečko može ispasti i naporan do daske. Prvi dan 24 poruke, drugi dan 38, treći dan vas voli, a četvrti već mijenjate broj. Sve dok vas ne nađe na Fejsu...

6. Naposljetku, i da sve ispadne savršeno, tu je još jedan sitan detaljčić koji može krenuti po zlu. Može biti zgodan. Može biti pametan. Može biti zabavan. Može biti slobodan. Može slati savršenu količinu poruka. Ali vi možete biti toliko pijani na onaj sretan dan kad ste upoznali frajera svog života da u potpunosti zaboraviti kako je on izgledao. Umjesto da razbijate glavu i unajmite prijatelje da sumanuto traže njegovu fotku po stranicama za izlaske ili nasumce biraju sve Ivane na Facebooku, jednostavno se, ako se dan nakon izlaska nalazite na kavi, nemojte naći na najfrekventnijem mjestu u gradu i bit će sve u redu ☺

*****

Naravno, ovo su ekstremi. Ali svaka cura u životu će morati poljubiti nekoliko žabaca da bi među njima pronašla princa. Dotad izlazite, zabavljate se, krekećite sa svojim žapcima, a zadnji savjet koji vam možemo dati iz teme od prošlog tjedna (Nikad nemoj), a to je da uz sve ovo još pripazite da dan nakon izlaska ne zaskočite njegovog brata blizanca ☺ 

Komentari
Sami u raljama planiranja
Check lista za uspješno planiranje vjenčnja...
 
A lijepo sam te
Prije 3478 dana Jesu li nam zaista bitna tuđa upozorenja?...
47 milijuna lijepih djela
Prije 3601 dana Jel bitno tko s kim spava ili ljubav?...
Sada znam što znači
On je taj uz koga sam jednostavna, sretna i posebna...
 
Strah od nepoznatog
Prije 3628 dana Život je prepun različitosti, a ljepota je u očima promatrača...
Opasan pojam s dva
Prije 3771 dana Kako ostaviti ego sa strane i učiniti druge sretnijima...
Zašto ti ne bi
Iznađi iz frend zone - od prijatelja do dečka...
 
Pasite se oči moje
Prije 3662 dana S njima bi voljele ostati zaglavljene u dizalu...
Zajedno u orgazmičke visine
Prije 3748 dana Nekoliko savjeta za pomoć pri postizanju vaginalnog orgazma...
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy