AHA, svježa, lijepa i pomlađena koža

Vrijeme je za trostruki tretman AHA i glikolnom kiselinom


Objavljeno: 15.12.2011.

Foto: Ida Dretar
Pogledano: 4276 puta

Ako želite sjajnu, svježu, lijepu i zategnutu kožu, u ovo hladnije i zimsko vrijeme, preporučujem vam trostruki tretman AHA i glikolnom kiselinom. Ovaj je tretman idealan za vas i ako imate ožiljke ili hiperpigmentacije na koži, a idealan je i za ovo doba godine. Sve vi, drage čitateljice koje znate o čemu je riječ i koje obožavate ovaj tretman, jedva ste dočekale hladnije dane kada se u potpunosti možete prepustiti čarobnim djelovanjem ovog intenzivnog tretmana AHA kiselinama.

Tretman AHA kiselinama najbolji je protiv akni

AHA kiseline (Alfa-hidroksilne kiseline) nam dolaze iz prirode, a ima ih ukupno pet. Iz voća i mlijeka, dobivamo mliječnu kiselinu, glikolnu kiselinu dobivamo iz šećerne trske, jabučnu kiselinu iz jabuke, a vinsku kiselinu iz grožđa. Tretman AHA i glikolnom kiselinom nazivamo trostrukom akcijom jer je anti-age tretman koji također i posvijetljuje kožu te se bori protiv akni. Aktivni sastojak glikolne kiseline ubrzano prodire u gornje slojeve kože, trenutačno hidratizira i pojačava međustanične veze, što koži daje sjaj i glatkoću.

S godinama nam se odumrle stanice brže stvaraju, a njihovim nakupljanjem koža izgleda starije i umornije. AHA kiselina odstranjuje te odumrle stanice te do izražaja dolazi lijepa i zdrava koža. Tretmani se rade u kuri od 6 do 10 tretmana koji se ponavljaju jednom do dva puta tjedno. Nakon prvog tretmana rezultati će biti i više nego vidljivi i već tada možemo procijeniti s koliko tretmana ćete doći do željenih rezultata.

Kada dobijete taj željeni rezultat dovoljan je jedan tretman mjesečno kako biste zadržali izgled lijepe kože. Važno je spomenuti kako se tretman AHA kiselinama ne može obavljati od svibnja do kraja rujna zbog kontraindikacija koje može uzrokovati jako sunce.

Cijeli tretman traje manje od jednog sata

Tretman u kozmetičkom salonu počinje nanosom mlijeka za čišćenje te toniziranjem kože. Slijedi apliciranje AHA-gliko seruma koji vrši eksfolijaciju kože. Bitno je da serum ne dođe u kontakt s očima i usnama. On se ostavi da djeluje na koži od 7 do 12 minuta ovisno o tipu kože te se nakon toga ispere vodom.

Slijedi intenzivna hidro gel maska koja opušta i vraća lijep izgled umornom licu. Ona djeluje na licu 15 minuta te nam služi za neutraliaciju AHA-gliko seruma. Maska uklanja osjećaj zategnutosti i umora čineći vašu kožu svježom i mekanom. Sadrži ekstrakt dinje koji hidratizira, hijarulon koji je zaslužan za vlaženje kože te karite maslac koji je idealan za njegu suhe i dehidrirane kože dajući joj vrhunski anti-age efekt.

Nakon toga na red dolazi još jedna maska, ovog puta peel-off od bijelih algi koja će potaknut regeneraciju stanica i anti-oksidativno djelovanje. Peel-off maska sadrži ekstrakt kupine (blagi adstrigent), oughon za izbjeljivanje te ekstrakt grožđa koji daje koži elastičnost te prevenira stvaranje depigmentacijskih i staračkih pjega. Zahvaljujući vitaminu C maska posvijetljuje te tako i pomlađuje vašu kožu. Maska dolazi u obliku praha koji se miješa s vodom dok se ne dobije kompaktna masa koja se špahtlom nanosi na lice i vrat, a skida se nakon 15 minuta u samo jednom potezu.

Jedino što nedostaje nakon ovog predivnog tretmana je odgovarajuća krema za vaš tip kože. Već nakon jednog tretmana dobili ste mlađi izgled kože, bore na licu su puno manje, flekice izbijeljen, a ožiljci plići.

Što više možete poželjeti... 

 

 

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy