Anew Genics

Avonova revolucija u borbi protiv starenja


Objavljeno: 26.10.2011.

Foto: Avon
Pogledano: 2199 puta

Kozmetička kuća Avon predstavila je liniju Anew Genics s patentiranom tehnologijom YouthGen™ za aktivaciju gena mladolikosti kože. Ovu revoluciju u anti-aging kozmetičkoj industriji čine inovativni tretman te tretman u kremi za njegu lica koji osiguravaju i do 10 godina mlađi izgled.

Avonovi znanstvenici, inspirirani potragom za genom dugovječnosti, za stvaranje nove linije Anew Genics iskoristili su saznanja o utjecaju gena mladolikosti na stanice kože. Nakon 10 godina istraživanja došli su do revolucionarnog otkrića: gen mladolikosti imaju svi, a nalazi se u jezgri kožnih stanica. Ovaj gen pomaže u aktivaciji stanica kože, dok starenjem njegova aktivnost opada.

Povećanjem aktivnosti gena mladolikosti oslobađaju se proteini koji stvaraju ključne sastojke za pomlađivanje kože, kao što su kolagen i hijaluronska kiselina. Upravo zato se ova linija s patentiranom tehnologijom YouthGen™, koja pomaže u aktivaciji gena mladolikosti kože i čini je mlađom, razlikuje od ostalih – aktivira jedini gen izravno povezan s dugovječnošću.

Tako su proizvodi iz linije Anew Genics posebno kreirani za rješavanje problema kao što su bore, opuštenost i diskoloracija. Tretman u kremi Anew Genics najbolje je nanositi ujutro ili navečer kao dio cjelokupnog tretmana za njegu kože. Tijekom noći koža postaje življa, zdravija i sjajnija. Za tri dana postaje mekša na dodir, a za samo četiri tjedna vidljivo se smanjuju bore. U konačnici, koža izgleda 10 godina mlađe. Kada je riječ o tretmanu Anew Genics s tehnologijom YouthGen™ i dva puta koncentriranijom formulom, odmah nakon korištenja poboljšana je vitalnost kože, koža je vidljivo čvršća i glađa, a uz umanjenu pojavu bora, smanjena je i njena diskoloracija.

Revolucionarna linija Anew Genics može se kupiti putem Avonovog kataloga kampanje 14, tretman po cijeni od 159 kuna, a tretman u kremi za 139 kuna.

 

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy