Armani Code Luna

Nova inačica Armanijeva parfema Code


Objavljeno: 12.04.2012.

Foto: Armani
Pogledano: 4330 puta

 

Kao izvor inspiracije za Giorgia Armanija, mjesec potvrđuje neporecivu sponu između dizajnera i prirode te je i općenito čest motiv u njegovu radu, vezovima, bojama i dekorativnim elementima.

Upravo u mjesecu dizajner ponovo pronalazi inspiraciju za svoj novi eliksir žudnje: Code Luna.

Za novu inačicu parfema Code, Dominique Ropion kreirao je svježu i cvjetnu toaletnu vodicu s daškom vanilije, koja opčinjava i budi osjetila.

U miris nas uvode vedre note citrusa i blistavog bergamota, zeleni akcenti esencije gorke naranče te akord kruške, prhak baš poput svježeg voća.

U srcu je kombinacija apsoluta cvijeta naranče – istinskog mirisnog potpisa Code Luna – i očaravajuće lakog i prozračnog cvijeta botaničkog naziva Epiphyllum Oxypetalum, koji uspijeva u polu-sjenovitim područjima s neizravnom svjetlošću. Uzgaja se u Indiji, a legenda kaže da se otvara i cvjeta samo za punog mjeseca. Rijedak i tajanstven, svojom bjelinom odražava čistoću.

Apsolut vanilije daje narančinom cvatu dašak senzualnosti te se savršeno stapa s osmanthusom, donoseći mirisu kožnu notu i putenost, dok tonka bean i plemeniti cedar ostavljaju neizbrisiv, izrazito ženstveni ton.

*****

Novo poglavlje Code Luna donosi sanjivu zavodljivost pod zagonetnim mjesečevim zrakama očaravajućeg sjaja. Žena ostaje začarana pod hipnotički blijedom svjetlošću, rastrgana između želje da se odupre ili prepusti iskušenju.

 

Ženu Code Luna utjelovljuje putena i senzualna talijanska glumica Valeria Bilello. Paolo Roversi, snimatelj i fotograf kampanje, fotografijama donosi spontanost i za njega karakterističan mistični i maglovit ugođaj, koji savršeno dočarava svježinu, otmjenost i emocije Code Luna.

*****

Očekivana maloprodajna cijena:

ACF LUNA EDT 50ml ≈ 495 HRK
ACF LUNA EDT 75ml ≈ 660 HRK

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy