Božićni sajam u Outletu Sveta Helena

Sveta Helena, 3. i 4. prosinac 2011.


Objavljeno: 01.12.2011.

Foto: Media-val
Pogledano: 3336 puta

Stigao je prosinac, najsvečaniji, blagdanski mjesec, pa mnogi već razmišljaju o poklonima s kojima će razveseliti svoje najdraže u nadolazećem razdoblju.

Outlet Sveta Helena tako priprema već tradicionalni, treći Božićni sajam na šetnici na kojem će sudjelovati izlagači iz okolice, a održat će se u subotu i nedjelju, od 10.30 do 17.30 sati.

Među izlagačima se ističu pčelari koji će ponuditi različite proizvode od meda, udruga žena koje rade jedan od najpoznatijih hrvatskih suvenira, lepoglavsku čipku, te mali obrti i udruge koji će na štandovima ponuditi različite božićne ukrase i ostale prigodne sitnice. I ove godine Božićni sajam ima humanitaran karakter pa tako posebno mjesto imaju udruge iz okolice; udruga Srce koja okuplja djecu i mlade s poteškoćama u razvoju iz Svetog Ivana Zeline i okolnih mjesta te Don Kihot, udruga za terapijsko jahanje. Kupnjom proizvoda s njihovih štandova posjetitelji pomažu proširiti božićnu radost među štićenicima udruge.

I dok će roditelji birati između raznolike ponude na štandovima, najmlađi posjetitelji moći će se zabaviti u igraonici. Naime, u subotu, 3. prosinca od 11 do 14 sati u Outlet Sveta Helena dolazi Sveti Nikola s velikom vrećom punom slatkiša koji će s djecom crtati i izrađivati prigodne ukrase..

Osim Božićnog sajma, sve posjetitelje očekuju i različite akcije, dodatni popusti i druge pogodnosti u trgovinama u centru, među kojima se ističe 20 posto dodatnog popusta na cjelokupni asortiman u trgovini Lisca, novootvorenoj Tom Tailor mono brend store, 30 posto dodatnog popusta na asortiman brenda Marx u trgovini XYZ te akcija sunčanih naočala u optici Pervalidus.

Više informacija dostupno je na internetskoj stranici i Facebook stranici centra 

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy