Bye bye stresu

Protiv stresa kupkama i losionom za tijelo


Objavljeno: 06.03.2012.

Foto: Diba Charm, Oh So Heavenly
Pogledano: 4337 puta

Veće životne promjene, problemi na poslu, poteškoće u ljubavnoj vezi, financijski problemi, preopterećenost i preužurbanost, samo su neki od uzroka stresa zbog kojih ste često bezvoljni, ne možete se koncentrirati, vidite samo negativno, neprestano ste u brizi, nervozni ste i ne možete se opustiti.

Kako biste se rješili stresa za početak vam savjetujemo ono najmanje što možete učiniti – uživanje u tretmanu kozmetičkim proizvodima koji ne samo da će smiriti vaše tijelo, već i vaš duh.

Vjerujte, isprobano, Oh So Heavenly Bye-Bye Stress kolekcija čini čuda, a stresu možete jedino poručiti – bye bye!

Započnite kupkom ili tuširanjem

Bye-Bye Stress pjena za kupanje s ekstraktom kamilice te uljima lavande i geraniuma za blago uklanjanje stresa. Ugodna mirisna mješavina smiriti će vaša čula i ukloniti napetost obavijajući vas bogatom pjenom. Otplovite na mjesto gdje je vladavina mira i smirenosti, a brige i tjeskoba izgledaju miljama udaljeni… Otopite stres! Uz to uživajte i u nebeskom, umirujućem i opuštajućem mirisu ove kupke – miris svježeg cvijeća pomiješan s biljnim notama lavande, bergamota, zelene jabuke te cvjetnim srcem ruže, jasmina i irisa. Ova kupka ne sadrži paraben i pH je neutralna.

Bye-Bye Stress gel za tuširanje s ekstraktom kamilice te uljima lavande i geraniuma za blago uklanjanje stresa osvojit će vas i svojim aromatičnim mirisom toskanske lavande pomiješanim s biljnim notama bosiljka i mente, koje vodi u cvjetno srce ruže, geraniuma i pačulija. Ovaj gel za tuširanje ne sadrži paraben i pH je neutralan.

Namažite po cijelom tijelu zaštitni sloj protiv stresa ☺

Bye-Bye Stress losion za tijelo a opuštajućim ekstraktom kamilice i lavande te balansirajućim uljem geraniuma za blago uklanjanje stresa pojačan je jedinstvenom aromaterapijskom mješavinom te će opustiti vaša osjetila istovremeno njegujući vašu kožu dok će vaša osjetila osvojiti svježim cvjetnim mirisom, sa smirujućom lavandom, bergamotom i čistim notama zelene jabuke, potpomognut srcem ruže, jasmina i irisa.

Happy Hands Bye-Bye Stress krema za ruke i nokte omogućuje vam tri puta više vlage u samo jednom nanošenju jer je obogaćena jedinstvenom aromaterapijskom mješavinom ulja lavande, geraniuma i kamilice dok ulje sjemenki jojobe i panthenol pomažu omekšati kožu.

*****

Dodatni antistres savjet: smijeh je jedno od najboljih sredstava za opuštanje pa se stoga okružite sretnim ljudima i uvijek gledajte vedriju stranu života!

 

 

*Oh So Heavenly proizvode možete pronaći u Konzum i Kozmo prodavaonicama 

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy