Čekajući gospodina Pravog

O njemu maštamo cijeloga života


Objavljeno: 01.10.2011.

Foto: Morana Popovčić
Pogledano: 3828 puta

Još kao djevojčica sigurno ste se zapitali kako će jednog dana izgledati vaš budući muž. Čime će se baviti? Hoće li biti doktor ili frontman nekog benda? Kakvu će boju očiju imati? Hoće li biti ozbiljan i markantan ili zabavan i pun smiješnih dosjetki? Hoćete li ga znati prepoznati kada ga prvi put ugledate? Znam da sam si uvijek postavljala to pitanje – Hoću li znati prepoznati gospodina Pravog?

Koliko je svijeta i vijeka, do sada nije objavljen ni jedan zapis o tome kako prepoznati onog pravog, onog s kojim biste željele provesti ostatak svojeg života. Ipak je riječ o ljubavi. Ali zasigurno da vam neke karakteristike koje uočite kod muškaraca mogu pomoći kod otkrivanja odgovora na ovo vječito žensko pitanje – je li on taj pravi? Primjerice, ako je on previše zaokupljen svojom muževnošću i pustolovnošću onda vam to pokazuje kako on neće biti samo vaš pravi, već i od one tamo, a i one druge itd. Kako biste otkrili odgovor, prvi korak ka otkrivenju ste vi same.

Prvo što morate je zapitati se što vi ustvari želite. Morate odrediti kriterije i principe od kojih smijete odstupiti jedino u slučaju da se ludo zaljubite. I nikada, baš nikada vam glavni kriterij ne smije biti njegov novčanik, jer će vam se to kad-tad odbiti o glavu. Znači, nakon što popričate same sa sobom o tome što želite, tek onda se možete baciti u potragu, ali nikada s nekim suludim očekivanjima.

Prvo razmislite o mjestima gdje se krećete. Bez obzira na to što su mnoge ljubavi nastale na radnim mjestima, u knjižnici, trgovinama i na zajedničkim predavanjima, prednost morate dati onom mjestu i onom trenutku kada ste najopuštenije, najzabavnije i najljepše – sigurno si date truda. Iako, nikako ne smijete isključiti mogućnost da gospodina Pravog možete upoznati i na najbizarnijem mjestu koje možete zamisliti, ali i u situacijama kada nemate ni trunke šminke na licu.

Veliku pažnju morate posvetiti i svojem načinu držanja, svojim pokretima i gestama. Poruka koju šaljete svojim načinom odijevanja i svojim držanjem dat će vam i željeni odgovor. Ako ste u ultra kratkoj minici i jedva stojite na nogama jer ste popili , ni sam Bog zna koliko tekila, onda morate biti svjesni toga da ćete nešto slično tome i dobiti. Ne bojte se, nećete dobiti muškarca u minici, ali neće ni biti puno bolje od toga. Uvijek se ponašajte onako kakvi zaista jeste, jer tako će vas vaš gospodin imati prilike zapravo upoznati. Nemojte glumiti da ste nešto što niste. Ponekad okolnosti mogu biti takve da nećete moći ni pomisliti da biste u tom trenutku mogli stajati ispred svoje prave ljubavi, ali to nažalost ili nasreću, ne može nitko znati.

Ovo što ste do sada pročitale su temelji koje vi gradite i na koje samo vi možete utjecati. Također morate biti svjesni toga da gospodin Pravi uopće ne mora biti onaj kojeg ste same zamislile, u većini slučajeva, on bude potpuna suprotnost. Sve ostalo je, bojim se napisati, sudbina.

Mnoge djevojake koji tvrde da su pronašle gospodina Pravog kažu da su osjetile da je to on već kod prvog poljupca. Pa eto, možda vam to i može pomoći. To ne znači da se sad svaki vikend morate ljubiti s tri različita muškaraca kako biste otkrili odgovor. Ali ako znate što želite i poradite na tome, na dobrom ste putu da dođete do odgovora na pitanje – je li on taj pravi? U svakom slučaju, kada ga upoznate – znat ćete da je on taj, bez obzira na to jeste li ga takvog zamišljali ili ne.

Komentari
I zato su svi
Gdje je nestala interakcija između muškaraca i žena?...
 
Prvi i zadnji spoj
Prije 3146 dana Što nikako ne smijete na prvome spoju...
To je taj, pravi
Prije 3157 dana Četiri pravila od kojih pravi đentlmen neće nikada odstupiti...
Sami u raljama planiranja
Check lista za uspješno planiranje vjenčnja...
 
A lijepo sam te
Prije 2779 dana Jesu li nam zaista bitna tuđa upozorenja?...
47 milijuna lijepih djela
Prije 2902 dana Jel bitno tko s kim spava ili ljubav?...
Sada znam što znači
On je taj uz koga sam jednostavna, sretna i posebna...
 
Strah od nepoznatog
Prije 2930 dana Život je prepun različitosti, a ljepota je u očima promatrača...
Opasan pojam s dva
Prije 3072 dana Kako ostaviti ego sa strane i učiniti druge sretnijima...
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy