Cirkus je u gradu

Essence kolekcija Circus Circus


Objavljeno: 09.02.2012.

Foto: Cosnova
Pogledano: 3594 puta

Tko se s ljubavlju ne sjeća uzbudljivih posjeta cirkusu? Nastupi akrobatskih umjetnika na trapezu, veselih klaunova i očaravajućih mađioničara otvaraju. Od veljače 2012., proizvodi Essence kolekcije “Circus Circus” prave su zvijezde arene!

Od ekstravagantnih naljepnica za nokte za magične cure, do sjajila za usne koji oduzimaju dah za hodačice na užetu ili zavodljive toaletne vode za direktore cirkusa – novi Circus Circus proizvodi sigurno će napraviti gužvu u sezoni zimskih partija! Zato podigni zavjesu i očisti arenu za senzacionalnu essence kolekciju “Circus Circus”!

Kolekcija se sastoji od:

essence circus circus – stay all day sjenilo za oči

Dugotrajno i visokopigmentirano kremasto sjenilo za oči nudi intenzivne rezultate, bez obzira koja je prigoda! Dostupno u 01 it’s magic, 02 raise the curtain for… i 03 my sparkling acrobat.

essence circus circus –tekući tuš za oči

Novi tekući tuš za oči dostupan je u dvije glamurozne boje za besprijekoran učinak. Tanka četkica omogućava preciznu liniju za izvedbu koja je vrijedna pljeska! Dostupno u 01 it’s magic i 02 my sparkling acrobat.

essence circus circus – lip lacquer sjajilo za usne

Abrakadabra! Dostupno u dvije elegantne boje, ovo sjajilo za usne daje tvojim usnama nevjerojatan i dugotrajan sjaj – čak i bez pomoći magičnog štapića! Dostupno u 01 applause, applause i 02 my glammy acrobat.

essence circus circus – lip topper sjajilo za usne

Ne, nije magični trik! Sjajilo za usne dolazi u praktičnoj tubi i nudi svakom ružu za usne i drugom sjajilu perlaste i glitter efekte. Jednostavno nanesi malo na usne sa svojim prstom za pravi wow- efekt! Dostupno 01 it’s magic.

essence circus circus – highlighter puder

Zavjese su podignute za savršen ten! Suptilni highlighter puder ne samo da posvjetljuje tvoj ten već i tvoje oči! Delikatne shimmer čestice stavljaju magične akcente na tvoje lice, vrat i dekolte - za sjajne finale u cirkusu! Dostupno u 01 it’s magic.

essence circus circus – colour3lak za nokte

Budi spremna za senzaciju godine: dvije nijanse laka za nokte su kruna svakog nastupa. Bez obzira da li ih naneseš pojedinačno ili jedan preko drugog – ovi lakovi za nokte čine te atrakcijom godine! Dostupno u četiri savršeno usklađene kombinacije boja: 01 my sparkling acrobat, , 03 applause applause i 04 cotton candy.

essence circus circus – naljepnice za nokte

Možda misliš da je magija umiješana… zbog toga što nove naljepnice za nokte daju tvojim noktima senzacionalan izgled – kao da si upravo izašla iz salona noktiju. Sada možeš ukrotiti sve zvijeri jednostavno pucketanjem svojih prstiju! Dostupno u 02 big top.

essence circus circus – toaletna voda

Svaki nastup ima svoju zvijezdu. Za ovu kolekciju, zvijezda je glamurozna toaletna voda u predivnom pakiranju! Primamljivi, zavodljivi miris nadopunjava tvoj party stil i čini da se snovi ostvare.

 

*****

essence “circus circus” biti će dostupna u veljači 2012.

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy