Deset činjenica o plavušama

Zašto je super biti blond i kako postati božanstveno sjajna plavuša


Objavljeno: 03.11.2011.

Foto: Schwarzkopf Professional
Pogledano: 5378 puta

Činjenica 1

Blond kosa izaziva pažnju. Svakim danom prolazeći ulicom susrećemo žene svakakvih boja kose. A jeste li svjesni koliko više zapažate plavuše? O da! Nebitno da li je ženstvena, nježna, provokativna ili sofisticirana, plavuša je uvijek primjećena. Zašto? Zbog svih ovih činjenica koje će bit navedene...

Činjenica 2

Biti blond je kao facelifting bez kirurškog zahvata. Jeste li znali da blond kosa svaku ženu pomlađuje? Samo je pri tome jako bitan pravilan odabir blond nijanse prema boji tena, boji očiju te obliku frizure. Nestručan odabir može prouzročiti kontra efekt. Zlatne boje su lijepe, ali žute nisu! Granica je jako malena između njih. Zato plavuše; po savjet kod stručne osobe, a ne  "sam svoj majstor“!

Činjenica 3

Blond stvara ovisnost. Koliko plavuša je probalo potamniti kosu? Skoro svaka. No nekako evo njih opet u blond boji. Jednom biti blond, bez obzira na sve naše hireve, uvijek se vraćamo na blond. Nije to ni fizička, ni psihička ovisnost. To je ovisnost o lijepom. O onom osjećaju kad smo bile plavuše i plijenile pažnjom.

Činjenica 4

Definitivno najženstvenija boja kose. Glamur, senzualnost, elegancija, privlačnosti, umiljatost i još mnoge druge karakteristike koje su pravo lice ženstvenosti...

Činjenica 5

Blond kosa hrani samopouzdanjem. Blond žene izgledaju ali i osjećaju se sigurnije. Osjećaj kao da su novčanice od miljun dolara! To je onaj tren kad izlazite iz salon s novom bojom dignute glave i kažete same sebi: I feel good! Samo plavuše ga doživljavaju 5 puta više! Jer vi ste osvježile svoju boju, a plavuša svoj ego!

Činjenica 6

Gospoda zaista više vole plavuše. Koji muškarac ne bi želio uz sebe imati jednu takvu božicu ženstvenosti? Oni se vole hvaliti i pokazivat svoj trofej, a plavuša je nešto što njima daje osjećaj glamura i prestiža.

Činjenica 7

Slavne žene blond doživljavaju kao simbol. Sjetite se na brzinu u glavi 5 slavnih žena. Sigurna sam da će barem 3 bit plavuše. I njima blond kosa daje sigurnost.To je njihov zaštitni znak, zar ne? Madonna je jednom prilikom izrekla "Biti blond definitivno je drugačije stanje uma.“ 

Činjenica 8

Blond je boja uspjeha. Blond žene u poslovnom svijetu ostavljaju bez daha! Je li to sad kontra efekt zbog svih onih viceva ili se jednostavno od plavuše ne očekuje da razmišlja nije još potvrđeno, al jedno je sigurno; Blond žene otvaraju sva vrata!

Činjenica 9

Plavuše se bolje zabavljaju. Mora li se o ovome išta reći? Samouvjerenost je definitivno najjači okidač dobrog provoda.

Činjenica 10

Blond žene imaju stav. Svaka žena ima svoj stav, no poznato je da se plavuše ne ustručavaju svoje stavove iznjeti. Dali su to naše poznate fatalne plavuše koje su svoje stavove iznijele na stageu poljubcem ili je to samo rasprava gdje plavuša ne štedi svoja mišljenje, uglavnom blond žena ima svoj stav i ne ostaje dužna!

MOJA OSOBNA PREPORUKA:

Blond me je prvi kompletni pristup shvaćanja blond žena. To je sistem koji se vrhunski brine o boji, njezi i staylingu svake blond kose, a žene pretvara u božanstveno sjajne plavuše! 

Komentari
Female 17.11.2011
heheh vidite da smo pogodili... :-) pusaaa :-*

renata 10.11.2011
ja se naravno šalim! :) crvena sam,već duuuuuugo! ali,isprobala sam sve boje,stalno eksperimentiram,dobro da nisam očelavila. sad sam već u godinama,kad moram biti ozbiljna! pozz,svima,bez obzira na boju kose :))))))

Female 10.11.2011
aaaa ne ne ne, ne piše da SAMO plavuše :-P Vi ste sigurno vatrena crvena onda ili? :-))

renata 10.11.2011
ma,znam! ali,već sam mislila da se i ja obojam u plavo! ak,već samo plavuše imaju,uspjeh,stav,zabavu,simbol,i pažnju! :))))))))))

Female 10.11.2011
Ma renata pa mora biti hehehe, nemaju svi plavu kosu :-) Polako, bit će još članaka :-)

renata 09.11.2011
dobar marketing! a,jel ima RED ME? :))))))))))

Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy