Došao je kraj dosadim jelima

Inspiracija za kreativna jela nadohvat ruke


Objavljeno: 13.12.2011.

Foto: Braun
Pogledano: 1926 puta

Stara je izreka da ljubav prolazi kroz želudac, pa upravo zato i suvremene žene nastoje iskazati svoju ljubav i pažnju pripremom ukusnih obroka za cijelu obitelj.

Kako bi im pomogao u tome, Braun je proveo posebno istraživanje o njihovim navikama i željama kada je u pitanju kuhanje.

Rezultati govore da je kod 86% žena zadovoljstvo ljudi koji jedu ono što su pripremile na samom vrhu prioriteta, a 8 od 10 ispitanih žena uživa u osjećaju koji ih preplavljuje dok pripremaju ukusna jela.

Zarobljeni u rutini?!

Velika većina (88% u prosjeku) želi proširiti svoj kulinarski repertoar, ali trenutačno 1 od 4 ispitanice ima osjećaj da prečesto kuha iste stvari za svoju obitelj.

Dodajte prstohvat mašte i zamiješajte nešto novo

Linija proizvoda Braun Multiquick unapređuje okus svakodnevnih jela omogućujući zanimljive interpretacije uobičajenih tjednih jelovnika, a korisniku donosi lakoću i svestranost pri pripremi hrane jer od sada možete miksati izravno u posudi koja je na štednjaku.

Uz taj novi elegantni mikser otkrit ćete pravu lakoću pripreme hrane, a njegova ergonomska drška i niz nastavaka za sjeckanje učinit će pripremu vaših omiljenih jela izuzetno jednostavnom. To što je bežičan nije smanjilo njegovu učinkovitost pri radu jer kombinacija iznimno čvrstih noževa, jedinstvenog kupolastog oblika štapnog dijela za sjeckanje i napredne tehnologije motora donosi izvanredne rezultate. Štoviše, miksa i usitnjava fino i ujednačeno.

Svi proizvodi iz linije Braun Multiquick nisu samo multifunkcionalni, nego se i odlikuju nekim od najboljih karakteristika koje očekujete od Brauna, kao što su odvojivi štapni nastavak koji se jednostavno pere, mekana ergonomska drška, više brzina za najbolju preradu hrane i jedinstven dizajn koji sprečava prskanje kako bi bilo što manje nereda u kuhinji.

"Začinite" svoja jela novim idejama uz liniju Braun Multiquick i neka vam svaki dan bude ukusniji.

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy