Dreft Fashion Week Zagreb

Zagreb, 24.-26.11.2011


Objavljeno: 24.11.2011.

Foto: DFWZ
Pogledano: 2172 puta

Večeras počinje modni spektakl – Dreft Fashion Week Zagreb za proljeće/ljeto 2012. 

U luksuznoj multimedijalnoj dvorani Hypo centra na Slavonskoj aveniji 6 jedini međunarodni modni događaj u Hrvatskoj započinje u 20 sati izložbom umjetnice modnih dodataka Staše Čimbur, a revijalni dio kreče u 20.30 revijom londonske dizajnerske zvijezde Phillipa Colberta koji potpisuje brend The Rodnik Band. Nakon njega slijedi revija dizajnerica Maje i Petre Špoljar, Mare Miloglav Moretić, Abe Tomičić koja će se predstaviti u suradnji s nagrađivanom Irinom Balen Garland i pariškog dizajnera Karima Bonneta. Umjetnica sa svojim instalacijama Milena Rogulj zaokružit će prvi dan Dreft Fashion Weeka Zagreb.

After party održat će se u novootvorenom klubu Posh u ulici Teslina 7, gdje će samo za goste uživo nastupiti The Rodnik band! Tako da će 17. Dreft Fashion Week Zagreb ovosezonski umjetničko-modni show zaokružiti glazbom, jer ona je zvonka radost!

Petak započinje prezentacijom kolekcije Adnana Taletovića u VIP korneru u 20 sati, nakon čega slijedi revija najvećih zvijezda ovosezonskog Dreft FWZ-a Basse&Brooke! Potom slijedi revija modnog maga s.Olivera, Natalije Smogor, Bad Spirita, Irene Berišić Turk i Nine Bollaga koji će zatvoriti revijalni dio. Prije početka glavnog dijela večeri u 18.30 u Always Platinum korneru će se održati druženje malo modno natjecanje koje će voditi Iva Šulentić.

After party će se održati u Hemingway baru uz program Fashion Trumpets, kada će nastupiti ponajbolji trubači Guče na čelu s Bojanom Ristićem uz pratnju house hitova i prezentaciju CROktela Marina Nekića.

Subota započinje ekskluzivnim fotosessionom ispred Hypo centra u 20 sati uz Chevrolet kada će se atraktivne manekenke fotografirati pored nove Chevroletove zvijezde Avea. Slijedi revija Artiđane, zvijezde London Fashion Weeka Ade Zanditon, otkačenog Tonija Rica, belgijanki Capara i Ivane Popović koja će ovosezonski Dreft Fashion Week Zagreb zaokružiti ludom revijom u suradnji s nekonvencionalnim Let 3 koji će pistom paradirati u zlatnim pelenama. U pauzi između revija u VIP korneru će se birati i nagrađivati najotkačenije odjevena osoba na Dreft FWZ, a cjelokupni događaj završava tulumom u Mansionu na Jarunu.

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy