Ako svrbi, počešite se

Rješavanje misterija: muškarci i gledanje pornjave


Objavljeno: 19.02.2012.
Autor: Morana Popovčić

Foto: Morana Popovčić
Pogledano: 5808 puta

Koliko smo daleko spremni ići kada je u pitanju seks, ali i što sve učiniti ako nam se nešto ne sviđa? Znate li da je u Indoneziji kazna za masturbaciju odsijecanje glave? Dok u Afganistanu, ako žena odbije mužu pružiti seksualni užitak, on joj ima pravo uskratiti hranu i vodu? Također, ima je pravo silovati, a ako to i učini, to nije kažnjivo djelo. Logično.

I makar se činilo nevjerojatnim i pretjeranim, blaže je i daleko romantičnije od pozamašnog postotka stvari na koje je spremna prosječno temperamentna ranjiva balkanska ženka. I tako je sve krenulo.

Valjda u kroničnom nedostatku stvari oko kojih bi razbijala glavu, sjeti se jednom neka pametna, da bi bilo preuber super svemirski kul i genijalno napraviti tabu od nečeg novog. Sve karte iz rukava već je davno potrošila, ovaj njezin se više ni jednom hormonskom napadaju ne čudi, racionalni odgovori postoje na sve točke optužnice, a uz sve to, svjestan je i on da u ničemu nije pogriješio. Al’ uzmi ti ženi mogućnost da ti provokacijom isiše zadnji tračak nade u čovječanstvo i sjetit će se ona nečeg novog – i di će drugdje nego vetom na pornjavu.

Cijeli koncept tog zaostalog animoziteta vuče svoje korijenje iz nekoliko stvari: nesigurnosti, ljubomore, potrebe za usporedbom i pretjeranim analiziranjem. I sve kreće, od krive percepcije, muškarcima su pornići alat za razbibrigu, ženama su poticaj za faširanje njegove glave. Obje. Dva puta.

Pa raskolimo par činjenica:

Likovi

“Vidi ovu epileptičnu hidru kako se baca po njemu ko dijabetičarka na zadnju napolitanku?! Želiš ju više od mene, priznaj svinjo šovinistička!”

Zanemarimo li očiglednu činjenicu da je njihov posao da izgledaju dobro i budu fleksibilnije od ligamenata 12-godišnje ukrajinske gimnastičarke, zapitajte se nad svojim mentalnim zdravljem kad ćete sljedeći put zeleniti na ženu čiji je životni poziv da skviči kao ranjeni mamut čim uđe u kadar i ponaša se kao da ju je lobotomizirao slijepi vulkanizer.

Ni frajeri ne odmiču daleko od osnovnih okvira priče. Opće je poznato da se samim paljenjem reflektora čak i ispodprosječni prepucij raširi na četiri kvadratna metra i dobije sposobnost ubijanja dementora i prokopavanja prekooceanskih kanala. A ako gospa želi, sa zadnjih pola metra će i travu da pokosi.

Scenarij

Prva scena: Široki kadar predgrađa. U pozadini dva pijana bravara cvile kombinaciju cajke i dječje brojalice.

Druga scena: mljekar šeće psa.

Treća scena: Napada ga harem visokoobrazovanih u hidrogen i vazelin natopljenih pakistanskih nimfomanki.

The end. Oba bravara su pala.

Ili, romantična verzija: Mljekar šeće psa. U sumrak.

Da, cca. 70% pornića nema neki pretjerano smisleni scenarij. I ne, nisu baš pretjerane šanse da ćete na prosječno ponedjeljno jutro, između mijenjanja vode u pegli i pripreme zelja za zimnicu početi izvoditi felacio royal na bakinom usisavaču i logikom situacije završiti u klinču s četiri vatrogasca, dvije švedske sijamske blizanke i spužva bobom skockanim. Ali, kad se već šamaramo logikom, čak i to ima više smisla i primjenjivosti u stvarnom životu od svih 57 istovremeno emitiranih uši-i-oči-mi-krvare-sapunica čija kvaliteta i svrha rangiraju negdje između izmeta krumpirove zlatice i gonoreje.

Zašto on to gleda

Muškarci gledaju pornjavu iz istog razloga iz kojeg žene tračaju. Pruža im ugodu, zabavlja ih i opušta. I užasno je jednostavno, dostupno i ono najvažnije – lako.

Pornić ne treba odvesti na sedam čajeva s komoračem i organskim kolačićima od ljubičice, šaptati na uho najdraže citate iz medvjedića dobrog srca, izmasirati mu stopala uljem od oposuma i onda ga još moliti za dozvolu da uopće pokuša iskamčiti pogled na trećinu jedne bradavice dok njegova odabranica leži razvaljena kao otopljena kremšnita ispred nove epizode Čarolije s teglicom krastavaca.

Da ne glumite frigidne tuljane, vaš dragi se nebi morao u strahu od pljesnjivih muda rajcati na tećerazredno penetriranje plišanaca u cijeli 4. A razred litvanske, srednje medicinske škole. Ili zvati svekra da mu prokrijumčari Smokvin List iz ‘85.-te za obaranje rekorda u privatnim seansama s hladetinom.

Zašto ga pustiti da to gleda

Muškarcima pornjava nije zamjena za vas, već blagodat modernog doba u kojem imaju bar neke koristi od toga što nas društvo neprestano šamara seksom. Niti će nakon okidanja terabajta istih, ultimativno potražiti od vas da izbacujete ananase kroz jajnike, predlažete kostimirane orgije sa svoje tri rasne biseksualne prijateljce, odabrane po kapacitetu grla, afinitetu za žigosanjem i međunarodnim certifikatom da im orgazmi zvuče kao da 14 grčkih djevica svira Odu radosti na harfi. Dojkama.

Prestanite same sebi pucati u koljena, držite li se zaista emancipiranima i modernima, vaše dostojanstvo neće ugroziti činjenica da je vaš dragi proveo tri minute gledajući iscenirani seks. Prihvatite da svaki čovjek ima pravo izbora svoje seksualne prakse, makar ono ne zrcalilo vaše želje i prohtjeve. Vi nećete? Ima tko hoće. I naučite nešto od frajera; ako svrbi, počešite se.

Ako pak ništa od navedenog nije doprjelo do vas, jednosmjerna karta za vašeg dragog za Indoneziju zanemarivih je 1659, 11 eura.

Komentari
Da biste mogli komentirati članke morate biti registrirani korisnik. Registrirajte se ovdje.