Što muškarci ne žele pod borom

Stvari koje dragom nikako ne smijete pokloniti za Božić


Objavljeno: 19.12.2011.
Autor: Misteriks

Foto: linathedancer.blogg.se
Pogledano: 4150 puta

Ho ho ho... nismo se ni okrenuli , a Božić nam je iza ugla. Dakle dragi svi, bliži se obiteljsko okupljanje na kojem ćete slušati pijanu tetku Šteficu o tome kako se mogla bolje udati i gledati svoje bližnje kako veselo krše peti smrtni grijeh ilitiga neumjerenost u jelu i piću. No, nije to razlog zbog kojega ujutro nasilno otvarate oči i sumanuto teturate sa svojih pet promila prema boru.

Božić je vrijeme darivanja naših najmilijih i ako ne želite da vam se na Božićno jutro poklon vrati u glavu kao bumerang, dobro razmislite što kupiti svojim najmilijima. No, koliko god dragi bili članovi naše obitelji, oni će vam uvijek oprostiti to što ste im kupili otvarač za pivu ili novu knjigu o tehnikama kukičanja. Najbitnije je da pogodite poklon za vašu bolju polovicu, a kako je ovo ipak female i diskriminacija je na djelu, biti ću toliko ljubazan i savjetovati vas drage dame što NE KUPITI svojem dragom. Također i iz razloga što smatram da muškarci nisu u stanju napraviti pogrešku na tome polju.

Naravno, traženje poklona uvijek zahtjeva individualan pristup ovisno o tome tko je vaš dragi, je li on šmokljan, krkan sa zlatnim lancem, metrić s uredno počupanim obrvama ili pak lokalna pijandura... To samo vi znate. Ako je manje-više normalan ili ste s njim iz nepoznatih motiva i uopće ga ne poznajete, evo par savjeta.

Dakle, muškarci pod borom ne žele sljedeće:

1. Svezak enciklopedija

Teško zamišljam muškarca koji oduševljeno promatra svezak enciklopedija koje mu je draga kupila. Yes, sada će konačno saznati sve ono što ga je zanimalo o srdoboljnim amebama. Jedini osmijeh koji možete očekivati na njegovome licu je onaj koji izgleda kao da je sisao limun 4 sata.

2. Papuče

Ima li išta manje kreativno i uvredljivije od toga kada kao muškarac odmotate poklon i ugledate par kućnih papuča smeđe boje s crnim džonom. Jedini ispravni postupak u tom slučaju je da vam dragi tu šlapu baci u glavu koja očigledno služi samo kao ukras. Sve da mu i trebaju šlape, kupite mu to vikendom kad idete u špeceraj, njega iskreno boli briga što mu je na nogama doma.

3. Nakit

Naravno, napominjem... ako vaš dragi voli da se subotom razbaca s debelim ljancem oko vrata, samo naprijed. No ako je manje više prosječan muškarac, bit će oduševljen svojom novom zlatnom narukvicom koliko bi i vi bili da vam pokloni godišnju pretplatu na Burdu.

4. Kućne radinosti ili gle kako sam se ja potrudila...awwww

Ovo nije apsolutni NO, ali morate biti jako oprezni ako ste odlučili iznenaditi svojeg dragog i napraviti mu svojih ruku djelo kao trajnu uspomenu na vašu ljubav. Jedine prihvatljive opcije u tome slučaju bile bi CD kompilacija s njegovim najdražim pjesmama ili DVD s filmovima, evenutalno nekakav album s vašim slikama ili jedna dobra poštena večera. Ako ste planirali izraditi glinenu vazu, isplesti mu džemper ili čarape radije se zaputite prema nekome shopping centru, a tamo usput i potražite knjigu o tome kako preboljeti prekid.

5. Mirisne soli i kupke

Ne mogu ni opisati koliko je ovo loša ideja. Ovo navodim kao primjer jer poznajem nesretnika koji je od drage za Božić dobio set mirisnih soli i kupki te trljačicu. Ovo je dobar poklon jedino ako vam dragi toliko smrdi i ne vodi brigu o osobnoj higijeni te vam je ovo zadnji mig u stilu ''e...ajmo se okupat malo, baš je fora“. U tome slučaju moja sućut ali inače, žene... Nije se rodio taj koji bi se veselio trljačici za leđa.

Komentari
Husky 16.03.2012
Poštovani Mr.X, kao novo registrirana nažalost sa zakašnjenjem čitam Vašu rubriku. Odlični komentari, do suza sam se nasmijala...

Da biste mogli komentirati članke morate biti registrirani korisnik. Registrirajte se ovdje.