Zašto vaš dragi zapravo ćelavi

Situacije kojima žene tjeraju muškarce da brže izgube kosu


Objavljeno: 22.01.2012.
Autor: Misteriks

Foto: Morana Popovčić
Pogledano: 4001 puta

Neki sam dan, sasvim slučajno, čuo pravu žučnu raspravu par prija u kafiću o tome kako su muškarci neshvatljive i u najmanju ruku čudne biljke. Da nije bilo smješno, nebi bilo tragično i ne bih naćulio uho i dobro slušao što te mlade dame tako jako smeta da su tome odlučile posvetiti jednu popodnevnu kavu.

Jedna mlada dama tako, s facom kao da ju je netko upravo orobio kaže kako je njoj najteže kad on ode van i onda joj se cijelu noć ne javlja. Hm... Nisam bio svjestan da kada odeš van s ekipom imaš i obavezu dokumentirati cijelu noć te podnositi pismena i video izvješća svojoj dragoj koja vjerojatno spava ili se također negdje zabavlja. Druga viče kako je njen prava svinja i kako slobodno prdi pred njezinom mamom i sestrom, treća kaže kako njen nije kavalir i nikada joj ne otvara vrata ili uzima kaput kad se skida, a četvrta sve sluša i šokirano klima glavom u znak solidarnosti. Njihova se lista nastavila u nedogled, a ja sam ubrzo shvatio kako su mi pokrenule probavu i kako moram na wc.

Što reći i koju posluku porati...?

Niste ni vi svete, pa ajmo redom drage moje. Evo nekoliko situacija zbog kojih vi tjerate muškarce da brže izgube kosu (ako je još imaju).

Kad kažete:

Evo me odmah, samo da se presvučem

Odnosno: samo da izvadim cijeli ormar i 4 puta probam svaku kombinaciju, nazovem frendicu još jednom da pitam kaj će ona obuć, padnem u stanje transa i panike jer ja ipak nemam ništa za obući, histerično trčim po sobi i napokon dolazim sebi i oblačim nešto što nisam namjeravala. I da... samo da popravim šminku još pa smo gotovi. Kak' sam brza, ha?

Super je film, i tebi će se svidjeti sigurno

Odnosno: vidla sam u najavi da je u glavnoj ulozi Ryan Gossling i negdje u filmu se skida do struka. Ljubavna drama između dvoje nesretno zaljubljenih i neshvaćenih labradora smještena u postratnoj Čehoslovačkoj, kako ti se to nebi sviđalo dragi? I odi mi kupi kantu kokica jer sam u PMS-u i sad smijem jest ko krmača.

Kaj kažeš, bit će nekih cura tamo. Ok, sam' pitam dušo

Odnosno: ovo zahtjeva debelu intervenciju. Rođendan tvoje bake s nekim tamo curama, samo preko mene mrtve!! Vrijeme je za igranje detektiva, nazvat ću sve žene iz tvoje familije da vidim koje to droce dolaze i nakon toga ću se provozati potajno pored kuće da vidim što se događa. Kaj, to svi rade sam kaj neće priznati...

Budi iskren dragi, jel izgledam debelo u ovim hlačama

Odnosno: mamicu ti tvoju, samo mi reci da me malo stišću gore. Gade jedan, pogle svoju sestru, ekvator joj služi kao remen. Ili ako mi samo kažeš da mi super stoje, znam da lažeš! Gade jedan, samo se želiš izvući i ne želiš me povrijedit, misliš da sam debelaaaa!!! Od sutra idem na dijetu, Bože pomozi mi.

Ne moraš mi ništa kupovati ljubavi, dovoljno mi je da imam tebe za rođendan

Odnosno: neće ti pomoć ni sam Bog ni svi sveci nebeski ako mi se u subotu pojaviš samo sa glupim osmjehom na licu. Ja sam ONA cura koja ništa nije tražila, znači da mi moraš otić i kupit nešto besramno dobro! Ipak sam rekla da ne želim ništa osim tebe. Prosim...

Ja sam borac za ravnopravnost spolova, puj tradicija i te šovinističke spike

Odnosno: to svejedno ne znači da ne želim da ti platiš ovaj račun. Želim da mi otvaraš vrata i primakneš mi stolac kad sjedam. Ponudi mi svoj kaput kad mi je hladno i kupuj mi fine stvari. Ja ću kuhati i pospremiti tu i tamo, a ti mi smontiraj vitrinu u dnevnoj. Ipak sam ja žensko jel.

Juha ti je bljutava? Ma sve uredu dušo, evo soli

Prijevod: Kako može? Smeće jedno razmaženo, nek si sutra doma kod mamice jede. Ja sam otvorila vrećicu i usula tu juhu u lonac, zatim ju miješala 10 minuta, a on mi sad kaže da mu je bljutava. On ne cijeni moj trud i predanost ovoj vezi. Ja sam odlična kuharica, znam da jesam. Nisam se trebala mučiti još i s hrenovkama, da ih bar nisam spekla!! 

Komentari
Da biste mogli komentirati članke morate biti registrirani korisnik. Registrirajte se ovdje.