Gel i lak - sve u jednom

Jeste li već isprobali soak off?


Objavljeno: 31.08.2011.

Foto: Sara Čordaš
Pogledano: 6672 puta

Sigurno vam se često događalo da nalakirate svoje nokte i onda se dogodi katastrofa! Lak se ne stigne osušiti do kraja i na njemu ostane mat mrlja i hrapava površina ili se on ipak dovoljno osuši, ali tijekom nekih normalnih dnevnih obveza ogulite lak na rubovima noktiju. Koliko ste puta pomislili: „Kada će izmisliti lak za nokte koji se neće odvajati od nokta i oštećivati?“ Napokon imate sreće! Svemu tome došao je kraj zahvaljujući soak off sistemu.

Što je soak off i kako se koristi?

Soak off je nova generacija polupermanentnih lakova/gelova čija poroznost omogućuje uklanjanje gela s površine nokta korištenjem hidratantnog otapala u samo pet minuta. Nema bolnog rašpanja slojeva gela koja nerijetko oštećuju i stanjuju ploču prirodnog nokta. Trajni lakovi učvršćuju nokat bez štetnih kemikalija, pospješuju rast noktiju i lagane su teksture, a njihovo sušenje pod UV zrakama traje samo tri minute od trenutka nanošenja.

Soak off sistem je isključivo za profesionalnu upotrebu i nanosi se s kistom od prirodne dlake. Važno je spomenuti kako soak off lakovi/gelovi ne sadrže otapala, za razliku od običnog laka koji upravo zbog otapala hlapi i mijenja svoj sastav.

Zaboravite debele slojeve gela!

Trajni lak ćete obožavati jer on ne žuti, boja se ne skida po rubovima noktiju, ne odvaja se od nokta, a on ostaje gladak i sjajan od prvog dana kad ste ga nanijeli pa sve do dana kada ćete ponoviti postupak. Trajnost soak off-a može iznositi četiri tjedna, a taj period jedino ovisi o brzini rasta vaših noktiju. Ako uzmemo u obzir da je postojanost „običnog“, tj. klasičnog laka za nokte do četiri dana, soak-off lakovi/gelovi daju vam prekrasne nokte na mnogo dulji period.

Zato možete slobodno ostaviti iza sebe duge nokte s debelim slojem gela. Budite u trendu uređivanja i njege noktiju te revolucionarnom metodom podarite svojim noktima novi i potpuno prirodan izgled. Došlo je doba trajnog laka,nosite ga i vi!

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy