HTC Cro A Porter

Zagreb, 20.-22. listopada 2011.


Objavljeno: 10.10.2011.

Foto: Cro A Porter
Pogledano: 2173 puta

Westgate Shopping City nedaleko Zagreba i ove će sezone, u periodu od 20. do 22. listopada, postati središte hrvatske i regionalne modne scene.

Hippy Garden, Zigman, ELFS, Linea Exclusive, Boris Pavlin, Arileo, XD Xenia Design, Anamarija Asanović, Tomislav Bahorić, LukA, Andreja Bistričić, Jasmina Arnautović, Teo Perić & MAK, Etna Maar, Zoran Aragović, Ivan Mann uz modne dizajnerica Moniku Sablić i Bornu Rajić ono su što publika nestrpljivo iščekuje iz sezone u sezonu.

„Najveći i najbolji idu uz najveće i najbolje“ izjavio je prije nekoliko sezona netko povodom Cro A Portera i time zauvijek odredio definiciju važnosti i vrijednosti ovog modnog događaja! 

Ove godine svi zaljubljenici u modu, revije će moći pratiti i na Cro A Porter TV-u. 

Već od 18. listopada Cro A Porter TV počinje s emitiranjem na internetskim stranicama www.cro-a-porter.hr nudeći, i ususret samom početku događaja, niz modnih sadržaja za zagrijavanje – kolekcije dizajnera od proteklih sezona, intervjue s dizajnerima i making-of-priloge o nastanku njihovih kolekcija, izvještaje sa snimanja modnih kampanja, pogled u proces nastanka i pripreme modnog događaja HTC Cro A Porter.

Ove sezone revije će se održavati na dvije lokacije – u posebnom HTC Cro A Porter studiju koji će biti poostavljen na prvom katu Westgate Shopping Cityja kao središnjem prostoru te u prizemlju, u magičnom krugu, najnevjerojatnijoj i najgrandioznijoj modnoj pisti koju je domaća publika HTC Cro A Portera upoznala prije nekoliko sezona, u kojem će zbog zahtijevnosti biti održane revije modnog dvojca ELFS, modne marke XD XENIA DESIGN i Juraja ZIGMANa.

*Ulaz na modne revije i događanja  Cro A Portera moguć je isključivo s pozivnicom!

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy