Humanitarni koncert Želim život

Zagreb, 16. prosinca 2011.


Objavljeno: 14.12.2011.

Foto: Zaklada Ana Rukavina
Pogledano: 3838 puta

Na Trgu bana Josipa Jelačića, u petak 16. prosinca, slavit će se život!

Šestim po redu koncertom "Želim život“, Zaklada Ana Rukavina još jednom će se zahvaliti svim građanima koji su nesebičnim donacijama pomogli u ostvarenju misije Zaklade – spašavanju života.

Sada već tradicionalni koncert okupit će poznata imena domaće estrade: Boris Novković, Dražen Zečić, E.T., Feminem, Goran Karan, Halid Bešlić, Iva Herceg, Ivana i Marija Husar, Jasmin Stavros, Jole, Klapa Intrade, Luka Nižetić, Maja Šuput, Massimo, Miroslav Škoro, Novi fosili i Prljavo kazalište te priuštiti građanima nezaboravnu besplatnu glazbenu noć uz izravan prijenos na Novoj TV.

U cilju prikupljanja sredstava za daljnju tipizaciju krvi koja je izuzetno važna kako bi hrvatski Registar krvotvornih matičnih stanica bio što operativniji i dostupniji za pretragu nesrodnih donatora koštane srži i matičnih stanica, tijekom koncerta bit će aktivan call centar u kojemu će ugledna lica iz hrvatskog javnog života prikupljati sredstva za daljnji rad Zaklade i Banke krvi iz pupkovine.

Djelovanjem Zaklade Ana Rukavina do sada je spašeno 13 života, a svi građani između 18 i 40 godina starosti koji se žele upisati u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica moći će to učiniti također u petak, 16. prosinca, od 13 do 16 sati u šatoru na Trgu i to ispunivši pristupnicu i davanjem uzorka krvi za HLA tipizaciju.

U ulozi donora, ali i prodavača promotivnih materijala Zaklade naći će se lica Nove TV te brojni prijatelji Zaklade poput Boris Banovića, Mirne Maras, Ivane Tomić, Jurice Radovića, Dorijana Elezovića , Šime Sušića , Viktorije Novosel, Ivane Šutej, Ivice Prtenjače, Roberta Zubera i Sanje Mikleušević.

Svi građani, do 24. prosinca, pozivom na humanitarni telefon 060 9000, mogu donirati 5,00 kn (+ PDV ukupno 6,15 kn) i na taj način pomoći u spašavanju ljudskih života.

*Sva sredstva prikupljena putem humanitarnog telefona utrošiti će se za HLA tipizaciju donatora.

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy