Iscrtajte obrve do savršenstva

Sjenilo za obrve najbolji je saveznik pri postizanju savršenih obrva

  • Ovo je opis

Objavljeno: 11.10.2011.

Foto: Sara Čordaš
Pogledano: 7905 puta

Rijetko tko ima prirodno savršene obrve koje je potrebno tek tu i tamo počupati. Za sve ostale, nasreću postoje razni preparati za ljepši izgled obrva.

Dugo smo vremena muku mučile s raznim olovkama za obrve koje samo daju umjetan izgled. No, otkad imamo i sjenila za obrve, sve je puno lakše.

Zapamtite, uvijek umjesto olovke radije odaberite sjenilo za obrve i nikada ne iscrtavajte cijelu obrvu, već samo nepravilnosti koje treba upotpuniti ili nadoštukati.

Slika 1 – prvo uredno počupajte obrve. Pokušajte to učiniti što pravilnije, pa koliko god vam vremena to oduzelo. Ako ne znate kako, pogledajte jedan od naših tutoriala. Dakle na toj slici obrve su samo počupane bez ikakvog dotjerivanja. Svaka je priča za sebe.

Slika 2 – Nakon što ste počupali obrve, lijepo ih i uredno počešljajte.

Slika 3 – Sada uzmite sjenilo za obrve. Boju odaberite ovisno o boji vaših obrva ili o boji koju želite da vaše obrve budu.

Slika 4 – Sjenilo nanesite na dijelove obrva koji su pretanki, prerijetki i slično. Pritom pripazite na količinu sjenila koju nanosite, kako popunjeni dio ne bi bio preočit. Sjenilo ravnomjerno rasporedite po obrvi. Lagano možete i oblikovati rubove obrva s tankim slojem sjenila.

Slika 5 – Pogledajte razliku između sjenilom oblikovane i neoblikovane obrve…Sve što ste primjenili na prvoj obrvi, sada primjenite i na drugu. Sjenilo za obrve je odličan saveznik u postizanju istog oblika obje obrve. ☺

Slika 6 – Lijepo oblikovane obrve, odlično će se uklopiti i u naminimalniji make-up, a vaše će lice doći do izražaja čak i bez make-upa.

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy