Izrada jesenskog svijećnjaka

Jednostavan i efektan ukras za dom


Objavljeno: 05.11.2011.

Foto: blog.fossil.com, Cristina
Pogledano: 6994 puta

Ima li nešto bolje kada svojemu domu podarite neki ukras iz vlastite radinosti? Osim što ćete malo poraditi na svojoj kreativnosti, uštediti nešto novca, svojem ćete domu podariti nešto posebno - vaš vlastiti ukras.

Mi vam predlažemo izdradu vlastitog svjećnjaka. Za izradu ovog svijećnjaka biti će vam dovoljno desetak minuta nakon što pronađete neki stari zaboravljeni svijećnjak ili čašu i odrežete par tankih grančica s drveta pred kućom ili ih pokupite negdje u parku. 

Materijali:

stakleni svijećnjak, bilo koje veličine ili obična manja staklena čaša
ljepilo za drvo i staklo
vrtlarske škare
suhe grančice

Priprema:

Suhe grančice odrežite na veličinu približno istu onoj veličine svijećnjaka. Ne zamarajte se time da sve budu jednake duljine, njihova blaga raznolikost dat će svijećnjaku prirodniji izgled.

Izrada:

Nanesite ljepilo na stranu grančice koja će najbolje prijanjati uz stijenku svijećnjaka i držite ju pritisnutu uz svijećnjak dok ne osjetite da se grančica više ne skliže/skida lako. Nakon toga nastavite isti postupak u krug dok cijeli svijećnjak ne popunite grančicama. Pripazite da grančice ne ulaze unutar stijenki svijećnjaka kako ne bi došlo do zapaljenja i nikada ne ostavljajte svijećnjak s upaljenom svijećom bez nadzora.

Rezultat ovog jednostavnog tutoriala je veoma efektan ukras koji će svojim izgledom u nadolazećim hladnim večerima vizualno zagrijati vaš dom i podariti mu poseban ugođaj. 

 

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy