Ja samo volim da te volim

Zašto muškarci imaju problema s volim te


Objavljeno: 29.12.2011.

Foto: Facebook
Pogledano: 7238 puta

Tih dana jugo nije prestajao puhati, a ja baš volim taj vruć vjetar. Volim da ga nosim, ne pristajem na to da vjetar nosi mene. S njim uvijek nešto prelomi, putujem tad s vjetrom.

Ne znam šta vidim u tome, ali eto nešto vidim, od takvog sam materijala.

Volim kad se frajerski borim s njim, šiba on mene, ali šibam i ja njega. Inspirativan mi je, tjera me naprijed. Kažem, čudno, ali je tako i šta ja sad da radim.

Jednu noć otvorio sam svoj prozor da zapalim cigaretu da promatram njihanje golih grana i ples opalog lišća. Zamislite ništa nisam vidio... Čuo se šum, ali glasova... Ispod mog prozora pričali su njih dvoje.

Po načinu govora shvatio sam da se radi o klincima iz kraja. Vjerojatno su se muvali ili su se već bili smuvali, no sad su na prekretnici. Posljedica vrućeg vjetra, asocira na proljeće, a njih dvoje baš su našli mjesto, idealno da ih u svojim momentima inspiracije, takoreći, klasičnog prolupa za vrijeme besposličarenja zalijem bokalom hladne vode, nebi li ih dozvao pameti.

Kaže on njoj u jednom momentu: ''ali ja tebe volim“, mlada dama na to odgovara: ''ma šta mi reče, ajde ne budi patetičan“, zatim se okrene za X5-icom koja je proletjela i zagadila mi ono malo zraka što sam doduše sa sve duhanskim dimom izašao da udahnem i kaže mu ''kad ovo budeš imao voljet ću i ja tebe“!

On jadan osta onako sam ko panj, mulac jedan mali. Bilo mi ga nešto žao, pa umalo odzgo ne povikah “ma kretenu zabij je u ....“, no ipak nisam. Bolje da ne kaže ništa i ne donosi jesen njezinom proljeću.

Ipak nisam ja toliko loš, samo sam i ja nekad na samom početku dvadesetih jednoj rekao ja tebe volim pa se debelo za...o!

Nikad ni prije ni poslje toga nikome to nisam rekao, muškarac ima problem s tim, to je nekako dokaz najveće intimnosti koju ti muško može dati, ako to doživiš znaj da si TA.

Svaki od nas ima samo jednu, poslje toga možda još jednu kojoj to kaže. Ali i ta druga je pod velikim upitnikom.

Promatrao sam klinca ispod prozora i misilo na to kako mi ga je žao, ali sam shvatio da su ti klinci skoro deset godina mlađi od mene i da će ih sve to kao i mene proći, boljeti hoće, ali će proći.

Toliko iskustva imam da znam da se taj mulac to jutro probudio najsretniji, i ja sam nekad bio takav, ma svaki od nas.

Nikad nisam osjetio sreću nalik onoj kad sam joj ujutro provlačio prste kroz umršenu kosu i govorio ''ja samo volim da te volim“.
I sad to pamtim kao nešto posebno, jest da sam se poslje toga pretvorio u čovjeka sa srcem od kamena, ali to je i normalno, jer smo generacija duša s bar kodom.

Sad kad mi i preko sms poruke stigne ono “volim te'', obično od mlađe cure, ja napišem ili smaljić ili aj lav ju – nekako mi te tuđice lakše pređu preko usta.

Vidiš sad mi nešto pade na pamet da od ponedeljka počnem da se mijenjam, pa da ovaj put sigurno! Samo ne znam šta da mijenjam.

Šta ste posljednje uradili, a da vam je prvi put. Ja ne mogu da se sjetim. Mogao bih motati duhan ili konačno početi spremati posljednji ispit, ma to je ipak najviše puta uzalud izgovoreno obećanje koje redovno kršim. Seks se danas više ne računa, jer sad klinci prvo imaju seks pa onda prvi poljubac.

Ja ću sad početi da volim, ja i sad volim, volim svašta ali ne priznajem to. Posljednji sam šum vjetra koji je odrastao uz sokove na razrjeđivanje, slušao radio i naručivao pjesme za cure kad mi se svide, nisam slao linkove, morao sam joj prići, a ne ju bockati, mrzio nedelju jer je sve bilo obavezno zatvoreno, premotavao trake i imao video rekorder. Pa kako onda ovakvom šumu da bude problem naučiti reći “ja tebe volim”.

To je teško, a zapravo je lako. Samo ću da se sjetim toga koliko je lijepo da to od nekoga čuješ, a da uvijek postoji mogućnost da zakasniš to nekome da kažeš…

Pa nek nam je sretna i ova godina nova!

Smrtovnice Osmrtnice
Komentari
Sami u raljama planiranja
Check lista za uspješno planiranje vjenčnja...
 
A lijepo sam te
Prije 3293 dana Jesu li nam zaista bitna tuđa upozorenja?...
47 milijuna lijepih djela
Prije 3416 dana Jel bitno tko s kim spava ili ljubav?...
I zato su svi
Gdje je nestala interakcija između muškaraca i žena?...
 
Prvi i zadnji spoj
Prije 3660 dana Što nikako ne smijete na prvome spoju...
To je taj, pravi
Prije 3671 dana Četiri pravila od kojih pravi đentlmen neće nikada odstupiti...
Zašto ti ne bi
Iznađi iz frend zone - od prijatelja do dečka...
 
Pasite se oči moje
Prije 3477 dana S njima bi voljele ostati zaglavljene u dizalu...
Zajedno u orgazmičke visine
Prije 3563 dana Nekoliko savjeta za pomoć pri postizanju vaginalnog orgazma...
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy