Kako vas dragi izluđuje

Najiritantniji potezi muškog roda


Objavljeno: 11.11.2011.

Foto: Morana Popovčić
Pogledano: 2246 puta

Bez obzira na to jeste li u braku ili ste samo u vezi i živite zajedno, vaš dragi koliko god drag bio, može biti i jako iritantan u nekim stvarima.

Neke njegove rečenice ili potezi natjeraju vas da iskočite iz kože, da vam se puls ubrza i najradje biste skočili kroz prozor, odnosno možda biste njega gurnuli prvog ☺.

S čime nas to mužjaci najviše nerviraju?

"Rad u uredu teži je od kućanskog posla"

Ma je li molim te? Je li moguće da je rekao da je njegov dan bio naporniji od vašeg – u slučaju da je on cijeli dan radio, a vi ste doma napravili generalno čišćenje?! Praktički je u uredu sjedio cijeli dan, bez obzira na psihički napor, guzom je cijelo vrijeme bio zaljepljen za stolac i nije mrdnuo, dok ste se vi itekako oblili znojem, a nakon udisanja raznih para sredstava za čišćenje, ni u psihi vam nije dobro.

Očekuje zlatnu medalju za čišćenje

Vi ste oribali cijelu kupaonicu i zaronili u wc školjku, a on je samo maknuo prljavu odjeću s poda i premjestio je u drugu prostoriju. Woooow. Dakle nije ju čak ubacio ni u perilicu. Ali o tom svom potezu stalno priča, gotovo da mu trebate dignuti spomenik, jer i on je nešto napravio… Jesi jesi…

Poklonio vam je kućanski uređaj

Kućanski uređaji su nešto što kupujete zajedno, za kuću. Nešto od čega u konačnici oboje imate koristi. Upravo zato ne postoji valjani razlog zbog kojega bi vas ekstremno obradovalo kada vam kao poklon uruči mikser. Čak i ako želite mikser, sigurno neće pogoditi onaj koji vam se baš sviđa. “Baš ti hvala, ja ću tebi kupiti posteljinu za krevet.” (U kojem oboje spavate).

Kupio vam je smrdljivi parfem

Skužili ste da vam je kupio parfem i to vas je jako obradovalo. Ali miris je grozan. Naravno da poludite jer je za iste novce mogao kupiti i neki parfem koji vam se zaista sviđa. Ali neeee, on mora izigravati gentlemana. Tko zna kada ćete sljedeći puta dobiti parfem, a šta do tada, smrditi? Ili se jednostavno sami počastite. ☺

Hvali se svojom vožnjom

Da, vi uopće ne znate voziti. “Pazi”, “Jel’ budeš se sparkirala već jednom”, “Kako to voziš, ajde” itd. A u slučaju da je on za volanom onda se neprestano hvali i nitko drugi na cesti ne zna voziti osim njega. Svi koji mu na cesti smetaju su “sigurno ženska”. Ma daj molim te.

Nije impresioniran večerom

Nakon što ste satima pripremali fino, komplicirano jelo kako biste ga iznenadili večerom, njemu to “i nije nešto”, “pa ono, ok je”. Molim? Kakvo dno, daj pokaži malo zahvalnosti. Na kraju krajeva, ako mu je samo ok, lijepo uzmite njegov tanjur i dajte psu ili spremite za sebe kasnije.

Mrzi ići u kupnju i kupuje nabrzinu

Ako zaista mrzi ići po shopping centrima, bolje neka nejde. Samo vam stvara pritisak i na kraju i vi poludite. Kada zajedno kupujete nešto za njega, čak ni ne proba, iako mu je za to potrebno samo 5 minuta (ako ne i manje), a onda kasnije vi to morate ići mijenjati. Ma kako da ne.

Sve zna, najpametniji je

Zasigurno mrzite kada itko previše pametuje, a pogotovo on i pogotovo u nekom društvu. Sve on zna i svi samo njega slušaju. Kako je dobro biti pametan. Dobro da vam ne savjetuje i koje tampone ili uloške upotrebljavati. Baš je bistar.

Kritizira vašu frizuru

Došli ste od frizera, a on – kritika za kritikom. Frizura nekada ispadne super, a nekad i ne baš, ali zar vam mora stavljati soli na ranu? Vi se barem usudite eksperimentirati, a što on? – Uvijek jedno te isto. Lako je tako.

Komentari
I zato su svi
Gdje je nestala interakcija između muškaraca i žena?...
 
Prvi i zadnji spoj
Prije 3146 dana Što nikako ne smijete na prvome spoju...
To je taj, pravi
Prije 3157 dana Četiri pravila od kojih pravi đentlmen neće nikada odstupiti...
Sada znam što znači
On je taj uz koga sam jednostavna, sretna i posebna...
 
Strah od nepoznatog
Prije 2930 dana Život je prepun različitosti, a ljepota je u očima promatrača...
Opasan pojam s dva
Prije 3072 dana Kako ostaviti ego sa strane i učiniti druge sretnijima...
Zašto ti ne bi
Iznađi iz frend zone - od prijatelja do dečka...
 
Pasite se oči moje
Prije 2964 dana S njima bi voljele ostati zaglavljene u dizalu...
Zajedno u orgazmičke visine
Prije 3050 dana Nekoliko savjeta za pomoć pri postizanju vaginalnog orgazma...
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy