Kolekcija Golden Hat Foundation

Suradnja Lancômea i Kate Winslet

  • Ovo je opis

Objavljeno: 25.10.2011.

Foto: Lancome
Pogledano: 3263 puta

“Golden Hat Foundation” make up kolekcija reinterpretira mistični L’Absolu ruž za usne u 4 nijanse, Le Vernis lak za nokte također u 4 nijanse te novi multi-kompaktni puder. Svi proizvodi su prepoznatljivi po logotipu fundacije i potpisu glumice Kate Winslet.

Lancôme je s oduševljenjem odlučio dati podršku fundaciji “Golden Hat Foundation” koju je osnovala Kate Winslet, ambasadorica za francuski kozmetički brand već posljednje 4 godine. Povodom humanitarne inicijative, Lancôme je u suradnji s glumicom napravio limitiranu make up kolekciju čiji će se dio zarade donirati fundaciji “Golden Hat Foundation’’.

Ova neprofitna fundacija osnovana je s namjerom pomaganja djeci oboljelima od autizma. Njihova misija je pomoći djeci ostvariti bolje komunikacijske vještine, olakšati edukaciju, pripremati ih za budući posao, te omogućiti rekreacijske aktivnosti shodno njihovim potrebama. Autizam je biološki razvojni poremećaj mozga koji se manifestira poremećajima na osjetilnim i neurološkim funkcijama. Danas je od autizma oboljelo preko 67 milijuna ljudi diljem svijeta.

O zajedničkoj suradnji s Lancôme-om, Kate Winslet progovara: “Razmišljala sam o ovakvom projektu već duže vremena, a momentalna ponuda koju sam dobila iz Lancôme-a je veliki pokazatelj povjerenja i velikodušnosti. Lancôme mi je dao snagu i poticaj za dalje, a znam da će ova inicijativa otvoriti još mnoga vrata…”.

Cijela kolekcija se može ekskluzivno za Hrvatsku pronaći u parfumeriji Sephora, a Lancôme se obvezao donirati najmanje 150.000€ od svog prodajnog profita fundaciji “Golden Hat Foundation’’.

Cijene: 

L’Absolu ruž za usne: 258 kn

Le Vernis lak za nokte:  241 kn

Multi-kompaktni puder:  399 kn 

 

 

 

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy