La Kat: Srcomat

Rezultati malog anonimnog istraživanja ženskog srca


Objavljeno: 21.03.2012.

Foto: screenshot, myhealthnewsdaily.com
Pogledano: 2434 puta

Drage moje dame. Od svoje posljednje kolumne provela sam malo anonimno istraživanje nad samom sobom i među nekolicine svojih bliskih prijateljica (anonimno jer nisu znale da ih istražujem) o kompleksnom pitanju ljubavi, emocija i veza.

A sad, nakon nekoliko tjedana, sjedeći doma u svom mekanom hot pink ogrtaču s bjelim kružićima, pod svjetlom mirisnih svjećica uz čaj i u inspirativnom PMS raspoloženju svoje sam zaključke i rezultate odlučila podjeliti s vama.

Dakle, tako smo sjele nas četiri na jednu od naših kava te nakon što smo sve brzinski iznjele preko tjedna sakupljene informacije koje spadaju u “ajme jesi čula..” kategoriju neprovjerenih informacija o poznanicima započele smo s klasičnim “Šta ima novo?“ updateom oko stola u smjeru kazaljke na satu. Nakon nekoliko minuta sam se zahvaljujući svom nikada službeno dijagnosticiranom ADD-u izgubila u svojim mislima, a u glavi su mi se njihove priče stapale u jednu, jedno te istu priču.

Pričale smo o tome kako se mi žene često brzo zaljubimo te letimo na oblačiću, svašta dopuštamo muškarcima koji dobiju osjećaj da imaju kontrolu nad vezom i počnu nas uzimati zdravo za gotovo. I tako dok mi letimo na mekom i udobnom oblačku, pjevušimo, a sigurnost nam pruža tek lagano privezani pojas, muškarac samouvjereno upravlja letjelicom u smjeru gore, sijedeći pored nas s volanom u rukama, padobranom na leđima i ekstra zalihom kisika desno sa strane (ako zatreba nedo’ Bog).

Tijekom leta, ona uopće ne gleda prema dolje, nema straha da će se avion srušiti, jer on je tu i nikada ne bi dopustio da joj se išta dogodi, no dogodi se da se on malo zaleti, avion se strmoglavi, oboje budu rastreseni, ona sve čvršće stišće naslone za ruke, ali on obećaje da će ubuduće biti pažljiviji, pa se opet dignu malo više, na sigurnije visine, a njezin stisak ipak polako popušta.

A zatim BAM! Ničim izazvano, kada je najmanje očekivala, pod oštrim kutem, kisik pada u kabini i onda se u sekundi zaljepi na tlo i srce joj se smrska na komadiće kao da je od stakla!

E sada, nisam neka zakleta feministica da ću reći, svaka žena mora pilotirati svojim avionom ili sredi ga prije no što on sredi tebe, to nikako...ali sam razmišljala kako bi bilo praktično kada bismo mogli u Konzumu za 9.99kn kupiti spravicu koju si fino instaliramo na srce i onda je po potrebi gasimo i palimo, zvala bi se Srcomat.

Do izuma Srcomata, vežite se, polijećemo!

 

 

La Passion pour la Fashion

Komentari
Sada znam što znači
On je taj uz koga sam jednostavna, sretna i posebna...
 
Strah od nepoznatog
Prije 2922 dana Život je prepun različitosti, a ljepota je u očima promatrača...
Opasan pojam s dva
Prije 3065 dana Kako ostaviti ego sa strane i učiniti druge sretnijima...
Sami u raljama planiranja
Check lista za uspješno planiranje vjenčnja...
 
A lijepo sam te
Prije 2772 dana Jesu li nam zaista bitna tuđa upozorenja?...
47 milijuna lijepih djela
Prije 2895 dana Jel bitno tko s kim spava ili ljubav?...
I zato su svi
Gdje je nestala interakcija između muškaraca i žena?...
 
Prvi i zadnji spoj
Prije 3139 dana Što nikako ne smijete na prvome spoju...
To je taj, pravi
Prije 3150 dana Četiri pravila od kojih pravi đentlmen neće nikada odstupiti...
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy