Lancome Genifique limitirano izdanje

Serum za njegu kože s rekordnim rezultatima u platinastom ruhu


Objavljeno: 28.12.2011.

Foto: Lancome
Pogledano: 2235 puta

Proizvod vrhunske inovacije, Génifique, koji je nastao na podlozi genetske znanosti ispunjava 50 kriterija važnih za pomlađivanje kože* s vidljivim rezultatima nakon samo 7 dana korištenja** za sve tipove kože i dobne skupine. Njegove iznimne učinke potvrdili su stručnjaci za ljepotu, ali i same žene: Génefique, koji je lansiran 2009. godine, do sada je osvojio preko 100 međunarodnih nagrada, te ostvario višemilijunsku prodaju diljem svijeta.

Ekskluzivna, visoko učinkovita formula, zaštićena je do 2029. godine

Génifique je rezultat sinergije genomike, nauke koja izučava strukturu gena i proteomike, interdisciplinarne znanosti koja proučava ekspresiju gena kroz proizvodnju proteina na površini kože, te identificira proteine koji su karakteristični za mladu kožu.

Lancome laboratoriji su u svojim istraživačkim studijama otkrivali dan za danom nove rezultate i pozitivne učinke na koži koja je njegovana sa serumom Génifique aktivatorom mladosti.

Novo otkriće: jedan od aktivnih sastojaka Génifique seruma stimulira*** Kallikrein 7, protein koji djeluje na sjaj kože.

Protein kallikrein, koji potiče proces prirodnog ljuštenja kože, esencijalan je za održavanje ravnoteže kože. Kada je njegova aktivnost smanjena, proces prirodnog ljuštenja je promijenjen što rezultira gubitkom sjaja i zatezanjem kože.

Génifique je nastao iz ekstrakta biolysata koji pomaže aktivaciju**** Kallikrein 7 proteina u rožnatom sloju kože te na taj način obnavlja ravnotežu u vanjskom sloju kože. Razina vlage u koži je optimizirana, a lice se doima sjajnije, očišćeno od površinskih mrtvih stanica koje koži daju mat i jednoličan izgled. Koža postaje vidljivo sjajna i zrači ljepše negoli prije.


Klinički je dokazano: Genefique daje koži 27% više sjaja nakon samo dva mjeseca upotrebe *****

Sjaj limitirane edicije

Kako bi proslavili dosadašnji uspjeh formule Génifique i ekstraordinarne sposobnosti vraćanja sjaja koži, Lancôme je otkrio novu luksuznu verziju zvjezdane bočice. Luksuz i znanost objedinjeni su zajedno u izvrsno dizajniranoj high-tech bočici, obučenoj u srebrno ruho. Ova limitirana edicija seruma Génifique aktivatora mladosti dostupna je u samo 50,000 primjeraka diljem svijeta.

Očekivana maloprodajna cijena: 715 kuna


* Samoocjenjivanje – 67 od 69 žena – 8 tjedana – 4 tipova kože (kavkažanin, hispanički, afro-američki i azijatski)
** Samoocjenjivanje – 34 žena
*** In vitro test
**** Proteomička istraživanja – 31 žena – 8 tjedana
***** Klinička studija koju je proveo stručnjak na 136 osoba, koristeći skalu ocjenjivanja od 1 do 10.

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy