LEGO izložba

Kockice u Areni od 9.9.-11.9., Zagreb


Objavljeno: 07.09.2011.

Foto: Kockice.org
Pogledano: 2984 puta

LEGO klub "Kockice" iz Zagreba organizira četvrtu samostalnu izložbu, ovaj put pod nazivom "Kockice u Areni".

Više od 40 izlagača uložilo je mnogo truda, znanja i vještine kako bi ponovno oduševili Zagrepčane i sve one koji će zbog njih doći u Zagreb.

Klub "Kockice" sa svojim radovima pripada samom svjetskom vrhu, što potvrđuje i podatak da je njihove radove na dosadašnjim izložbama pogledalo više od 35 tisuća posjetitelja.

Dio članova redovno izlaže i na međunarodnim izložbama, stoga se vjerojatno i u Hrvatskoj kriju talenti koji će zasigurno, kako na ovoj, tako i na svim budućim izložbama, osvojiti srca posjetitelja.

U sklopu izložbe i u suradnji s Dječjim sajmom, čiji je partner, Klub će organizirati i LEGO igraonicu u središnjem dijelu sajma, za sve male i velike posjetitelje.

Uz igraonicu, posjetitelji će moći kupovati LEGO setove i minifigurice na štandu jedne od najvećih LEGO trgovina u Hrvatskoj – Brick Architect.

Ovo je prva izložba Kluba koja je i humanitarnog karaktera: u suradnji s Brick Architectom organizirana je i tombola, čiji prihod je namijenjen stipendiranju učenika iz humanitarne organizacije DORA.

Cijena srećke nije zadana, nego je na posjetiteljima da izdvoje koliko želite, a zauzvrat svatko nešto dobiva – od običnih paketića kockica do vrednijih LEGO setova.

S prikupljenim prihodom Klub će, pod svojim okriljem, tijekom iduće školske godine stipendirati učenike koji nemaju mogućnosti za bolje školovanje.

Humanost na djelu, tombola, besplatna igraonica i cijena ulaznice od samo 10 kuna tek su uvod u ono što su za vas pripremili članovi kluba "Kockice".

Dođite u čarobni svijet LEGO kockica, skockajte se za Arenu i vratite se kući skockani i sretni.

Radno vrijeme:

Petak: 14:00 – 20:00h
Subota i nedjelja: 9:30 – 20:00h
Cijena ulaznice: 10 kuna 

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy