Ljubav između muškaraca i boja za kosu

Kako natjerati muškarca da zavoli bojanje kose


Objavljeno: 19.01.2012.

Foto: Schwarzkopf Professional
Pogledano: 4400 puta

Jeste li povjerovali da to postoji? Ma ne! Ali svejedno: muškarci još uvijek bojaju kosu! A kako to da to u današnje vrijeme ne primjećujemo? Kako to da da se taj trend toliko promijenio? Od svih onih žutih pramenova, izbijeljenih glava, crvenih pramenova ili potpuno crno-plavih muškaraca ostalo je samo sjećanje! To su prošli trendovi od kojih muškarci bježe iz samo jednog razloga – trend je biti neprimjetno obojen! Zašto?

1. Pa da sijedim u salonu pola sata samo da držim boju da se razvija?! Pa imamo mi pametnijeg posla!!! Muškarci nemaju vremena za takve stvari! Tako samo žene troše vrijeme! A oni nisu žene!

2. Da dođem u salon i sjedim pokraj dvije žene dok mi frizer nanosi boju?! To mi moj ego ne dozvoljava!!! Pa ja sam skroz prirodno zgodan i ne priznajem da se išta mora raditi na meni! Mi muškarci smo pošteđeni toga!

3. Izađem iz salona i cijela ulica se okreće za mnom koliko je očito da sam obojen!

Muškarci žele izgledati prirodno, ali to i je današnji trend. Nikako nekakva čokolada koja se na suncu odsijava u zlato, pa još kad počne rasti kosa da se očito vidi izrast! Da, to stvarno nije lijepo! I nije lijepo vidjet ostatke boje na koži koje uporno frizeri zaborave (ili ne mogu) skinuti. A kad prošetate po rivi gdje se parkiraju jahte pa kad vidite sve oksidirane zlatne turiste muške vrste koji bezuspješno žele izgledati mlađe s krivim odabirom nijanse boje za kosu pa nakon nimalo sunca oksidiraju!!! Prestrašno!

Ali svejedno: muškarci bojaju kosu i to bi se iznenadili koliki postotak njih! Oni svejedno žele izgledati lijepo. I oni sjede pred ogledalom i razmišljaju što bi promijenili na sebi bez obzira što im to muški ego ne dozvoljava da priznaju! I oni žele sjajniju kosu koja je uredno obojena, ali to se ne smije znati!

Jer oni su muškarci! Nisu žene! Oni su muškarci!

Oni neće sjediti u salonu pod povećalom ostalih žena s bojom na glavi, ali će svaku priliku kad su sami u salonu iskoristiti za bojenje! Njima nije nikako dozvoljeno da funkcioniraju kao žene! Ali žele izgledati kao... ma šalim se! Žele izgledati lijepo! Žele mirisati lijepo, ali muževno! Žele imati svoj gel za kosu na polici, a da mu se ženski rod ne približava! Žele imati svoju boju za kosu koja je samo za njih i neće pasti napamet njegovoj curi da imaju istu nijansu! Njima je ulazak u salon za prvo bojanje kao karaoke! Nakon prve si zaražen i ovisnik, ali me na prvu nagovori ako znaš i umiješ!

Oni su 3diMENsion!! Mi to nikada nećemo shvatiti no prepuštamo im mikrofon! Izašla je prva linija specijalizirana samo za muškarce! Kompletno sve što je potrebno pravom muškarcu! Boja,njega i stayling!

Boja za kosu koja se razvija za 5 min! Odrađuje se u salonu na samom glavoperu tokom pranja kose i nitko ništa ne primjećuje, bojenje u tren oka sa savršenim prirodnim hladnim muževnim nijansama! Nema izrasta, nema dugog sjedenja, nema oksidiranja boje nakon par pranja i jednostavna aplikacija čak i za kućnu upotrebu.

Njega: prva njega koja nije nastavak ženske linije već linija rađena isključivo za muškarce. Kompletni sistem koji se sastoji od više tipova šampona i fluida u savršenim muškim ambalažama vrhunskog muževnog mirisa... Mmmm...pravi muškarac!!!

I stileing koji odlično izdvaja muškarca da je poseban i drugačiji – da je 3deMENsion muškarac.


 

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy