Modni svijet iz drugačije perspektive

Fashion.hr Industrija

  • Ovo je opis

Objavljeno: 28.09.2011.

Foto: Fashion.hr
Pogledano: 5330 puta

Posjetitelje jesenskog sajma mode FASHION.HR INDUSTRIJA očekuje bogat program i uvid u modni svijet iz drugačije perspektive.

U sklopu jesenskog regionalnog sajma mode Fashion.hr Industrija koji će se, pod pokroviteljstvom dm-a, od 30. rujna do 2. listopada 2011. godine održati na Zagrebačkom velesajmu, posjetitelje i sudionike očekuje niz atraktivnih sadržaja – zanimljive kreativne radionice, interaktivne tematske diskusije i edukativni paneli, projekcije modnih filmova, dnevne modne revije te 119 izlagača iz cijele regije.

Ove sezone posebna pozornost posvećena je interaktivnom kutku sajma, pod nazivom Kabinet, u kojem će sudjelovati brojni uvaženi govornici iz Hrvatske i regije - poznati dizajneri, modni urednici i kritičari te predstavnici modne scene, industrije, znanosti i tržišta. O sličnostima i različitostima u modnoj industriji te budućnosti mode u pojedinim zemljama regije saznat ćemo u zanimljivoj diskusiji relevantnih predstavnika.

Svoja iskustva u odnosu mode i medija podijeliti će pojedinci koji kroz različite internetske kanale svakodnevno otkrivaju prednosti razvijanja modnih koncepata u skladu s globalizacijom. Vrlo interesantna rasprava očekuje nas i na temu ''Biti stilist''. S kojim se izazovima stilisti svakodnevno susreću, što točno podrazumijeva njihov opis posla te kako se afirmirati u svijetu mode, raspravljat će poznati hrvatski stilisti i modni fotografi. Koje su prednosti, a koji izazovi s kojima se svakodnevno suočavaju mlade djevojke u svijetu modelinga, otkrit će nam poznati hrvatski modni agenti te uspješni sadašnji i bivši modeli u razgovoru na temu ''Biti model''.

Eksplozija modnih blogera koja se u posljednje tri godine dogodila na svjetskom tržištu rezultirala je brojnim raspravama o njihovoj kritičkoj kompetenciji. O poziciji modnih blogera u regiji i njihovom utjecaju na modnu scenu saznat ćemo kroz temu posvećenu ovom globalnom fenomenu u razgovoru s nekima od najpopularnijih modnih blogera u regiji.

Svakodnevni program na sajmu uključuje i različite kreativne radionice u kojima će priliku za aktivno sudjelovanje imati i sami posjetitelji. Na taj način svi zainteresirani imat će priliku direktno naučiti zanimljive tehnike šivanja, izrade nakita i slično.Osim u klasičnom predstavljanju, izlagači će svoje modele posjetiteljima predstaviti i kroz dnevne modne revije.

Programski sadržaj na ovosezonskom sajmu mode Fashion.hr Industrija koncipiran je po uzoru na svjetska događanja sličnog tipa, s ciljem približavanja različitih segmenata modne tematike široj javnosti te omogućavanja interakcije između svih subjekata na sajmu, od samih dizajnera i izlagača, preko gostiju, govornika i samih posjetitelja.
 

*Program sajma možete pogledati ovdje

Komentari
Agjamal by Martina Kuntić
Glamurozne haljine za ženu punu samopuzdanja i ženstvenosti...
 
Naperlajte se!
Prije 2405 dana Nakit mlade kreativke Ive Horvat...
Odličan saveznik u borbi
Prije 2577 dana Predstavljena je druga kolekcija Acro rokovnika ...
Vlakić, srca, modne piste
Koliko vremena imamo za ispunjenje životnog deadlinea?...
 
Budite vrućije od ljeta!
Prije 2651 dana Ljeto 2014. ne može proći bez ovih stvari - odmah u šoping!...
A kako sada dalje?
Prije 2991 dana Vrijeme nam često pomogne da sve zareze u odnosima pretvorimo u točke...
Savršeni gel nokti bez
Isprobala sam - Catrice Ultra Stay & Gel Shine...
 
Tražite promjenu? Isprobajte ovaj
Prije 2383 dana Katerina Beauty Blog poslužit će vam kao inspiracija za pregršt novih make-up...
Ideal ljepote u visokom
Prije 2472 dana Drugi dio beauty reporta sa Smart Fashion Weeka...
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy