Najpogodnija mjesta za ulet

Kreni, akcija!


Objavljeno: 31.08.2011.

Foto: Photostock
Pogledano: 3489 puta

Ni najviša svjetska, svevišnja sila ne zna gdje sve možete naletiti na ljubav svog života. Većinom su to slučajnosti, no ipak, postoje određene situacije i mjesta koja su gotovo predodređena za upoznavanje novih ljudi, pa samim time i potencijalnog dečka. Vrijeme je za akciju, pa krenimo:

Zabave

Kućne zabave povodom raznih proslava rođendana, godišnjica i slično, prava su prilika za ulet frajeru. Na zabavama uglavnom postoji vrlo malo pravila ponašanja, jer je opuštena atmosfera, pa vam nitko neće zamjeriti ako cijelu noć pričate samo s jednom osobom – njim (pogotovo ako ste dulje vrijeme sami, pa će svi jedva dočekati da ste se napokon zainteresirali za nekoga). Na nekim zajedničkim božićnim proslavama, a pogotovo na dočeku nove godine, ako ste sami, to se čak očekuje od vas – neće valjda sami sebe poljubiti u ponoć. Koliko ste pak puta došli na zabavu gdje su vaši prijatelji pozvali svog muškog prijatelja namjenjenog vama? – Zasigurno vam se to nije dogodilo samo jednom, a malo puta je zapravo upalilo. Stoga, radije se sami bacite u lov i neka zabava započne.

Klubovi

Klubovi kao i općenito sva mjesta gdje se služi alkohol, poput restorana, barova i slično uglavnom su pogodno mjesto za pronalazak partnera ili barem nekog privremenog tko će vam zaokupirati misli. Opuštena atmosfera, glazba, ples, alkohol (u razumnim količinama), savršen su okidač za otpuštanje napetosti i prepuštanje uživanju. Velika je vjerojatnost da ćete na takvom mjestu imati manje neugodnosti ili srama prići nekom muškarcu, no ipak pripazite da ne pretjerate s alkoholom (“pijan govori što trijezan misli”) kako ne biste ostavili pogrešan dojam. S druge pak strane, ako mu se zaista svidite, pa čak i ako malo kiksate, sve ćete imati priliku ispraviti na jednoj od kava par dana kasnije. Zapamtite, u klubu možda i nećete naći osobu s kojom ćete se usrećiti, no uvijek vam ostaje samo flert, koji itekako može povećati vaše samopouzdanje – za neki sljedeći put.

Obrazovne ustanove

Visoke škole, fakulteti ili pak knjižnice, možda se čini dosadno, ali to su zasigurno mjesta na kojima biste mogli pronaći srodnu dušu. Velika je vjerojatnost da ako ste se već našli primjerice na istom fakultetu, da dijelite neke zajedničke ineterse, a vjerojatno i isti ili sličan stil života. Takva mjesta su idealna kako biste odmah provjerili njegovu razinu inteligencije ili pak njegovu spremnost da vam pomogne (učiti ili prepisati). Ako ga primjetite u knjižnici, po knjigama koje posuđuje ili ondje čita, lako ćete moći razlučiti što ga zanima i tek toliko, informativno se i vi uputiti u to područje – ako vam zafali tema uvijek možete početi pričati o tome, a na kraju krajeva, možda se i sami zainteresirate. Pitajte ga da vam ispriča o čemu čita, pa neka i vama nešto preporuči. Jeste li se već učlanili u najbližu knjižnicu?

Radno mjesto

Na svojemu ste radnome mjestu svaki dan, većinu dana, pa zar ne bi bilo (ne)lijepo kada bi ondje bio i vaš partner? – nekome to odgovara nekome ne, znate ono: “Ne miješajte posao i ljubav”. No ipak, neki miješaju tu dvoje. Povezati se sa suradnikom može biti itekakav izazov, pogotovo zato što na poslu nemate puno prilike za flert. Ne možete se baš upucavati na svakom mjestu, u svako vrijeme, ipak ondje radite i okruženi ste i drugim ljudima, sve je strogo i profesionalno, a uz to morate i – raditi. Za to postoje mali razgovori kod primjerice aparata za kavu, razna neformalna druženja i slično. Na radnome mjestu uvijek ga možete zadiviti i svojim poslovnim uspjesima, a i sami provjeriti koliko je on ambiciozan i uspješan. A sad brzo – na posao!

Teretana, park, rekreacija

Gotovo svako mjesto na koje odlazite kako biste održali svoju liniju, tek malo se rekreirali ili se bavili nekim hobijem, pogodno je ostvarivanje kontakta s potencijalnim budućim partnerom. Svakodnevno ga viđate u teretani ili se neprestano mimoilazite dok trčite parkom? – Možda je vrijeme da ga upoznate. Ok, znate da mu je stalo do izgleda i održavanja forme, ali ne znate ništa više od toga. Neka vam pomogne oko treninga, oko podešavanja sprava, neka vam savjetuje koje vježbe da izvodite za čvrstu guzu, a kasnije ga pozovite na kavu ili možda bolje neko energetsko piće kako biste mu se odužili (i naravno bolje ga upoznali). Zasigurno neće odbiti vaš poziv.

 

 

Više fotki ovdje.

Komentari
Sada znam što znači
On je taj uz koga sam jednostavna, sretna i posebna...
 
Strah od nepoznatog
Prije 3229 dana Život je prepun različitosti, a ljepota je u očima promatrača...
Opasan pojam s dva
Prije 3372 dana Kako ostaviti ego sa strane i učiniti druge sretnijima...
Sami u raljama planiranja
Check lista za uspješno planiranje vjenčnja...
 
A lijepo sam te
Prije 3079 dana Jesu li nam zaista bitna tuđa upozorenja?...
47 milijuna lijepih djela
Prije 3202 dana Jel bitno tko s kim spava ili ljubav?...
Zašto ti ne bi
Iznađi iz frend zone - od prijatelja do dečka...
 
Pasite se oči moje
Prije 3263 dana S njima bi voljele ostati zaglavljene u dizalu...
Zajedno u orgazmičke visine
Prije 3349 dana Nekoliko savjeta za pomoć pri postizanju vaginalnog orgazma...
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy