Nova zlica među Kućanicama

Sedma sezona Kućanica na RTL-u


Objavljeno: 17.10.2011.

Foto: RTL
Pogledano: 2100 puta

Iako su producenti Kućanica još od prve sezone najavili da će likovi iz serije "zauvijek živjeti sretno“, to se neće ispuniti ni u novoj, sedmoj sezoni. Naime, mirnu ulicu Wisteria Lane uzdrmat će posjet nove zlice koja će zagorčati život svim susjedima!

Zbog propalog poslovanja vlastite tvrtke i razvoda od Orsona, Bree Van de Kamp (Marcia Cross) prolazi kroz teško razdoblje života. S obzirom na to da je sada ''single'', Bree posvuda vidi zgodne muškarce, no za oko joj je zapeo atraktivni majstor Keith Watson (Brian Austin Green), kojeg je unajmila da joj pomogne urediti kuću. Iako je u početku nijekala svoju zatreskanost zbog razlike u godinama, Bree vrlo brzo započne vezu s 15-godina mlađim Keithom.

Dok Bree proživljava slatke brige, Gabrielle Solis (Eva Longoria Parker) muči informacija da Juanita nije njezina biološka kćer, s obzirom na to da su doktori nakon poroda slučajno zamijenili njezinu bebu s onom druge rodilje. Gabrielle, rastrgana između želje da nađe svoju pravu kćer i zadrži Juanitu, odluči zatajiti suprugu Carlosu (Ricardo Antonio Chavira) istinu o pravom ubojici njegove majke koja je poginula u prometnoj nesreći prije 11 godina.

S druge strane ulice, Susan Delfino (Teri Hatcher) i njezin suprug Mike (James Denton) zbog financijskih problema prisiljeni su napustiti Wisteria Lane i preseliti se u udaljeni kvart u unajmljeni stančić. Svoju kuću nevoljko su dali u najam Paulu Youngu (Mark Moses) koji je upravo izašao iz zatvora i vratio se u susjedstvo s naizgled mračnim motivima. Susan vidi tračak nade u povratak prijašnjem životu kada joj vlasnica stana, Maxine, ponudi neobičan posao poziranja u donjem rublju, a Mike razmišlja o odlasku na Aljasku gdje bi radio na naftnoj bušotini.

I posljednja kućanica, Lynette Scavo (Felicity Huffman), posvećena je problemima koji su stisnuli njezinu, sada već sedmeročlanu, obitelj. Osim što će se zabrinuti za Toma (Doug Savant) koji, na doktorov savjet, svoju poslijeporođajnu depresiju liječi pušenjem marihuane, Lynette bace u očaj sklerozna svekrva koja se preselila u dom Scavovih kako bi pomogla u odgoju unuka te iznenadni posjet Renne Perry (Vanessa Williams), prijateljice s koledža koja se rastaje od svog supruga, poznatog bejzbolaša NY Yankeesa. Renneina želja da se useli u stan preko puta obitelji Scavo nimalo se ne svidi Tomu te je zamoli da i dalje čuva tajnu o događaju iz studentskih dana kako ne bi povrijedio Lynette. Čim je došla, Renne pokuša zavesti Breeinu novu simpatiju, zbog čega će između njih dvije doći do velikih trzavica, a kasnije će se sukobiti i s ostalim kućanicama.

Nakon odlaska Dane Delany koja je u šestoj sezoni tumačila lik Katherine Mayfair, producent i autor, Marc Cherry, odlučio je osvježiti seriju uvođenjem novog ženskog lika, Renee Perry, koji je dramatičniji, mračniji i ima više stila za razliku od dosadašnjih. Cherry je tu ponudio glumici Vanessi Williams, bivšoj američkoj misici poznatijoj po ulozi zločeste urednice modnog časopisa u američkoj verziji ''Ružne Betty''. Ona je, naravno, s veseljem pristala sudjelovati u novom projektu, a američki je tisak pozdravio Cherryjevu odluku da se među glavne likove uvede i jedan afro-američki.

Osim Vanesse Williams, u sedmoj sezoni zanimljivu ulogu dobio je i zaboravljeni glumac Brian Austin Green, nekadašnji član hit-serije ''Beverly Hills 90210'', a danas poznatiji kao suprug glumice Megan Fox. Green će u ''Kućanicama'' utjeloviti ulogu kućnog majstora Keitha Watsona koji će istovremeno zaludjeti i Bree i novopridošlu Renee. Na popis gostujućih uloga upisala se i Cynthia Watros, američka glumica koja je stekla slavu ulogama u hvaljenim serijama poput ''Izgubljeni'' i ''Dr. House''.

Mnoge fanove serije ''Kućanice'' obradovala je vijest da sedma sezona neće biti i posljednja. Naime, američka televizijska postaja ABC zatražila je od producenata da nakon 24 epizoda u sedmoj sezoni, počnu pisati scenarije i za dvije nove sezone. Tome se obradovala i glumica Eva Longoria Parker, koja je na Twitteru odmah obavijestila svoje ''pratioce'' da se veseli snimanju nove sezone u kojoj će se ''starim'' kućanicama pridružiti i nova koju glumi Vanessa Williams. Čak je i u nekoliko navrata na istu internetsku stranicu stavljala privatne fotografije sa seta na kojima se jasno vidi da je na snimanju serije bilo jako zabavno.

U četvrtak, 27. listopada od 21.50 sati na RTL-u, premijerno pogledajte čak dvije epizode nove sezone Kućanica!

Komentari
Pariz je uvijek dobra
Ta nestrpljiva strast doživjeti sve ono veličanstveno po čemu je Pariz tako...
 
Godišnji bez pola muke
Prije 3841 dana 6 savjeta za pripremu i organizaciju dugoočekivanog godišnjeg...
10 svjetskih blaga
Prije 4209 dana Mjesta kao iz bajke...
Budite model na Tvitomaniji
Odmor kakav zaslužujete na najvećoj regionalnij konferenciji o društvenim mrežama...
 
Fashion blogerice na modnom
Prije 3935 dana U čemu je tajna njihova uspjeha?...
My Fashion - mjesto
Prije 4055 dana Navratite po svoju dnevnu dozu modne inspiracije...
Mali slatki Palčići
Izrada unikatnih lutkica od stare odjeće...
 
Život piše stihove, moje
Prije 3816 dana Ako želite nešto orginalno i drugačije, zovite Roberta...
Maštovite vezice, špagice i
Prije 3820 dana Kreativka Kristina oduševit će vas svojim narukvicama ...
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy