Okupajte se u mlijeku

Razmazite svoje tijelo proizvodima s mliječnim proteinima


Objavljeno: 27.02.2012.

Foto: Diba Charm, Oh So Heavenly
Pogledano: 2647 puta

Kleopatra, britanska i bavarska Elizabeta, samo su neke od vladarica koje su primjenjivale mliječne kupke. Takve kupke uglavnom su se nadopunjavale raznim mirisima esencijalnih ulja, lavande ili pak meda, a njihova dobrobit za ljepotu sada je već povijesna činjenica.

Mliječne kupke pomoću mliječnih i alfa hidroksilnih kiselina na neki način razgrađuju bjelančevine koji vežu mrtve stanice kože koje time nestaju.

Pa zašto si i vi ne biste priuštile takav tretman? I ne, za takav vam tretman ne trebaju litre i litre mlijeka, a i ne morate se zaustaviti samo na kupki.

Oh So Heavenly nudi vam potpuni tretman proizvodima na bazi mliječnih proteina.


Milky Moments pjena za kupanje u kremi
obogaćena je mliječnim proteinima i probioticima za hranjenje i revitalizaciju vaše kože. Bogata pjenušava kupka u kremi blago čisti i umiruje kožu istovremeno obnavljajući njezinu prirodnu vlažnost. Uživajte u malo tetošenja dok svilenkasta mekoća polagano obavija vaše tijelo. Prikladna je za sve tipove kože, posebno za suhu i osjetljivu jer ne sadrži paraben i pH je neutralna. Osim toga, očarat će vas i nebeskim mirisom – meki biserni miris s naznakama delikatnog geraniuma, ylang-ylanga i umirujuće lavande, obogaćen pudrastim poljupcem ruže, irisa i jantara. Ovaj si luksuz možete priuštiti svaki dan.

 
Moisture Burst kremasti gel za tuširanje s mliječnim proteinima i probioticima za održavanje zdrave kože. Ova hidratizirajuća krema za pranje tijela blago čisti bez isušivanja. Kalcij, vitamini i minerali njeguju kožu, dok mliječni proteini osiguravaju esencijalne amino kiseline za zdrav izgled kože.
Pogodno za sve tipove, ali posebno za suhu i osjetljivu kožu jer ne sadrži paraben i pH je neutralna. Očarat će vas nebeskim mirisom kao i prethodno opisana kupka.

Kada ste obavili tretman mliječnog pranja, vrijeme je za nastavak ovog luksuza koji si možete priuštiti svakodnevno.

Creamy Caress Losion za tijelo s ovlažujućim mliječnim proteinima i probioticima za zaštitu i održavanje zdrave ravnoteže kože. Prikladan je za sve tipove kože, a mirisom se ne razlikuje od kupke i gela za tuširanje. Mmmmm ☺

Fresh as a Daisy ekstra fini talk za osvježenje i hlađenje blago hladi tijelo ostavljajući vašu kožu s osjećajem svježine pamuka i svilene glatkoće. Lako se upija u pore, apsorbirajući višak vlage. Pomaže sprečavanju mirisa i vlage ostavljajući vas s osjećajem posebne svježine tijekom cijelog dana. Uz ovaj fini talk dolazi i jednako fini miris – meke note musk i ružinog drveta pomiješane s bijelim ljiljanom.

Jeste li se već razmazili? ☺
 

 

 

 

Oh So Heavenly Milky kolekciju možete pronaći u svim Kozmo i Konzum trgovinama.

Uvoznik za Hrvatsku Diba Charm d.o.o.

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy