Online s Mary Bo Bags

Marijine neodoljive, vesele, šarene i pristupačne torbice s faktorom X


Objavljeno: 09.04.2012.

Foto: Facebook
Pogledano: 8799 puta

Drage moje lutkice prije dva tjedna družila sam se s Christelle Nakit. Potaknuta proljećem, blizinom ljeta, suncem, bojama i vedrinom odlučila sam ovaj tjedan družiti se s djevojkom koja se krije iza naziva Mary Bo Bags, jer je ona upravo sve to.

Pregledavajući njezine slike zaljubila sam se u njezine torbice i odlučila upoznati djevojku koja posjeduje toliki talent.

Vjerujem da sam ovim uvodom pobudila zanimanje naših lutkica i svi se već pitaju tko se krije iza imena Mary Bo Bags. Draga predstavi nam se.

Zovem se Marija završila sam Zdravstveno Veleučilište u Zagrebu i po završetku otišla na nastavak studija gdje sam završila Senzornu Integraciju i sada trenutačno radim u Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim poremećajima Goljak.

Kako si došla na ideju izrade baš tog tipa torbica?

Na ideju izrade torbica sam došla jednim dijelom slučajno, a ostatkom i promišljeno jer kako sam se vratila iz New Yorka vrijeme sam provodila na internetu šopingirajući. Nakon nekog vremena sam odlučila da bih se mogla početi baviti i nečim drugim dok čekam posao u bolnici, a kako su me torbe uvijek zanimale odlučila sam pokušati napraviti torbu.

Zanimljivo, što je bilo dalje?

I tako vadim maminu staru Bagaticu koju nije nitko upotrebljavao 20 godina i kupujem prvi komad kože koja je bila smeđa pletena i pravim prvu torbicu i tako sve kreće prije nekih godinu i pol.

Moje najdraže pitanje, gdje crpiš inspiraciju za te predivne torbe?

Inspiraciju prije svega pronalazim u materijalu i boji, uzorku samog mene osobno boja najviše inspirira i najdraže su mi šarene i nespojive kombinacije koje ipak kada se stave sve skupa dobiju neki smisao i mislim da me i cure najbolje prepoznaju po takvim torbama s višebojnim kombinacijama... Najljepše mi je kada po zimi vidite tmurnu odjeću i ljude i onda neka cura prošeta s mojom veselom torbicom i vidiš pitanja i poglede prolaznika. 

Zanima me kako su uopće cure čule za tvoje torbice, jer svi znamo da je najteže prezentirati svoje radove. Priznajem bitan je talent, ali treba dosta da se dobar glas čuje. Kako si uspjela?

Sve je počelo s par slika za novine u street style dijelu, gdje ljudi počinju čuti za mene. Dolaze i prve narudžbe, a na jesen izlažem i na Fashion. hr industriji u sklopu Krpa.hr štanda, gdje ostajem iznenađena interesom i kupnjom torbica.

Čime se baviš, kad ne izrađuješ torbice?

U slobodno vrijeme kojeg trenutačno nemam zbog dva posla bavim se čitanjem, odlazim na kuglanje, spajanje korisnog s ugodnim pa putujem poslovno i za dušu.

Primjećujem da cure većinom naručuju određen model torbi. Koji je model najtraženiji trenutačno?

Model torbice koji je najtraženiji trenutno je model koji ja zovem Aktovka, a u principu je to veća torba s V poklopcem na koji ide kopča.

Koristiš se s nekoliko različitih materijala za izradu, jesam li u pravu?

Da, od materijala najviše se koristim eko kožom, u prvom redu njemačkog porijekla, pa pravom kožom i onda ostalo što me nadahne tipa čipka, saten, trakcise i ostalo.

Torbe su vrlo vedre i rekla bih odraz tebe i tvog karaktera ili možda tvog raspoloženja?

Torbice kada pripremam novu kolekciju jesu odraz mog raspoloženja, ali u intervalima između nisu jer i one postaju moj lijek. Poslije teškog i iscrpnog dana nema ništa ljepše nego kada napraviš šarenu i veselu torbu koja se i drugim ljudima sviđa i oraspoloži i druge . A najdraže mi je kada imam otvorene ruke za rad iako ni ideje ne odbacujem, dapače, nekada ni ja nisam možda u elementu pa dapače svaka primjedba dobro dođe.

Kako bi prezentirala sebe i svoj rad našim lutkicama?

Prezentaciji same sebe nisam bas ni sklona,  jer vidim da ipak najbolje torbe govore za mene... Vesele , razigrane, fine, pristupačne i opet s onim faktorom x koji ih ponekada čini neodoljivim.

*****

Mislim da si u pravu. Dovoljno je da pogledamo tvoje torbe, one govore sve. Ako vas zanimaju Mary Bo Bags torbe posjetite Marijinu facebook stranicu i jednostavno uživajte!

*****

Hvala Marija na ovom prekrasnom druženju, želimo ti još uspješniji rad.

Hvala portalu Female.hr koji nam je ovo sve omogučio i hvala mojim lutkama koje me redovito čitaju.

Vaša Minela

Smrtovnice Osmrtnice
Komentari
Vlakić, srca, modne piste
Koliko vremena imamo za ispunjenje životnog deadlinea?...
 
Budite vrućije od ljeta!
Prije 2935 dana Ljeto 2014. ne može proći bez ovih stvari - odmah u šoping!...
A kako sada dalje?
Prije 3275 dana Vrijeme nam često pomogne da sve zareze u odnosima pretvorimo u točke...
Savršeni gel nokti bez
Isprobala sam - Catrice Ultra Stay & Gel Shine...
 
Tražite promjenu? Isprobajte ovaj
Prije 2667 dana Katerina Beauty Blog poslužit će vam kao inspiracija za pregršt novih make-up...
Ideal ljepote u visokom
Prije 2757 dana Drugi dio beauty reporta sa Smart Fashion Weeka...
Ove jeseni spajamo nespojivo!
Druga večer KFWZ-a...
 
Moda u srcu Zagreba!
Prije 2578 dana Prva večer KFWZ-a...
Brazil pod nogama!
Prije 2592 dana Brazilski brand predstavio novu kolekciju...
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy