Oslić s krumpirom i keljom

Lagano, zdravo i fino


Objavljeno: 25.10.2011.

Foto: Female.hr
Pogledano: 3613 puta

Sastojci:

1 kg krumpira
4 mlada luka
½ glavice kelja
2 fileta oslića
2 žlice ulja

Priprema:

Poluskuhajte krumpir, ogulite ga i narežite na kockice te ga na dvije žlice ulja pirjajte u tavi 15-20 minuta. Potom mladi luk i kelj narežite na trakice ili naribajte na ploške. Tako obrađen mladi luk i kelj dodajte u tavu s krumpirom te sve zajedno pirjajte 3-5 minuta. Filete oslića po želji skuhajte ili spržite (prethodno uvaljane u malo brašna) te također ubacite u tavu s prethodno pirjanim sastojcima. Još kratko pirjajte sve zajedno na laganoj vatri. Filete možete poslužiti i odvojeno. Na kraju ukrasite nekim vama dragim biljnim začinom, najjednostavnije peršinom.
 

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy