Peelingom do savršene kože

Otklonite nečistoće i nahranite svoju kožu


Objavljeno: 26.09.2011.

Foto: Ambro
Pogledano: 2294 puta

Sunce, vrućine, vjetar i slana voda faktori su koji vašoj koži štete ljeti, dok zimi, vašoj koži prijete neprirodni izvori topline, poput centralnog grijanja. Prekomjerno sunčanje u kombinaciji sa slanom vodom, ali i prekomjerna toplina te suhi zrak zatvorenog prostora vašu kožu čine suhom i opuštenom. Takvoj koži nedostaje elastičnost i ona mnogo brže stari. Naravno, da je to nešto što želite izbjeći.

Peelingom očistite kožu

Peeling dubinski čisti kožu, otklanja nečistoće s površine kože, odstranjuje odumrle stanice, a u isto vrijeme kožu obnavlja i djeluje na ubrzano stvaranje novih stanica. Peeling tijela najbolje je napraviti u kozmetičkom salonu. Tamo se možete prepustiti profesionalcima, koji će se pobrinuti da se opustite i otiđete zadovoljni sa svojom divnom, glatkom kožom. Savjetujemo vam da isprobate peeling morskom solju. Takav peeling u potpunosti odstranjuje odumrle stanice rožnatog sloja s vaše kože. Nakon njega osjećat ćete se nekoliko godina mlađe, a vaša će koža dobiti svu potrebnu elastičnost i ljepotu.

Bez peelinga ni kreme ne djeluju

Mnoge kreme koje se mogu naći u prodavaonicama i za koje trebate izdvojiti mnogo više novaca nego što ste planirali, vrlo često su, bez prethodnog peelinga, potpuno neučinkovite. To je zato jer nanosom preparata na kožu, kojoj nije napravljen peeling, ne hranite nju već odumrle stanice na površini kože.

Kada peelingom pripremite kožu, vrijeme je da je nahranite hidratantnim i hranjivim preparatima. Tretman možete ponoviti svakih tjedan dana, a obavezno prije anticelulitnih tretmana jer ćete tako omogućiti prodor aktivnih tvari iz preparata na ciljno područje.

 

 

Više fotki autora ovdje.

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy