Pin-up zavodnica

Seksi i zavodljivi uz malo truda

  • Ovo je opis

Objavljeno: 22.09.2011.

Foto: Female.hr
Pogledano: 3453 puta

Pin-up make-upom možete izgledati seksi i biti zavodljivi uz vrlo malo šminke, a isto toliko truda. Potreban vam je tekući puder, tuš, maskara, rumenilo i crveni ruž te po želji neki mašničasti ukras za kosu.

Pa krenimo:

Slika 1: Na lice prvo možete nanjeti kremastu podlogu, ali i nemorate (ovisno o tome koliko vam se žuri). Potom nanesite tekući puder, naravno u nijansi vaše kože. Posebno razmažite na prijelazima lica i vrata. Po želji također možete i fiksirati prozirnim fiksatorom u prahu.

Slika 2 i 3: Pažljivo i vrlo precizno nanesite tuš. Najjednostavnije vam je upotrebljavati kremasti tuš, s dvostranom četkicom. Jednom stranom četkice nanosite tuš, a drugom stranom (koja ide ukoso) možete ispraviti sve neravnine. Ako ste još uvijek početnik u stavljanju tuša, pokušajte s tušem u prahu.

Slika 4: Na trepavice nanesite maskaru u malo debljem sloju nego je to uobičajeno. Ovisno o prilici, možete zakeljiti i umjetne trepavice.

Slika 5: Sredite obrve. Prvo ih lijepo počupajte, a potom ih uobličite i pokrpajte praznine, neravnine i slično, sjenilom za obrve.

Slika 6: Na jagodice obraza nanesite rumenilo u što rozijoj ili crvenijoj nijansi. Naravno, ne pretjerujte.

Slika 7: Usne lagano iscrtajte crvenom olovkom (za usne). Neka nijansa olovke bude što sličnija, pa i ista, nijansi ruža koji ćete nanjeti kasnije. I važna napomena: iscrtavajte DO linije usana, NE preko.

Slika 8: Nanesite crveni ruž. Pametnije vam je možda poslužiti se kistićem za nanošenje ruža kako biste se držali okvira i linija koje ste si zadali olovkom u prethodnom koraku.

Slika 9 i 10: El fin, na kosu instalirajte neki ukras po želji koji po mogućnosti ima mašnicu (crvenu ili crnu) i spremni ste za pohod u osvajanje :-) 

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy