Pokrenite svoj zahrđali seks mehanizam

Zahrđali ste kao staro željezo? - Vrijeme je za popravak!


Objavljeno: 06.09.2011.

Foto: Photostock
Pogledano: 3495 puta

Kada ste posljednji puta bili toliko zaneseni seksualnom privlačnošću vašeg partnera, da gotovo da i niste izlazili iz kreveta. Kada ste se zadnji put pohvatali bilo gdje, u kuhinji, špajzi, na kauču, u kupaonici… Ne sjećate se? – Vrijeme je za ozbiljne promjene.

Ako ste u vezi već duže vrijeme i ako su vam se druge stvari, poput brige o kućanstvu ili brige o djetetu te raznih poslovnih i drugih obaveza, prepriječile u ostvarivanju svakodnevnog ili barem redovitog seksa, ne brinite se, nikada nije kasno za stavljane svoje mašine u ponovni pogon. Potreban vam je samo dobar mehaničar – a to ste vi.

Donosimo par instrukcija za popravak:

Oslobodite se stresa

Stalno mislite na dnevne obaveze, opsjednuti ste poslom, a kada dođete kući dočeka vas kaos – vlada nered. Pod totalnim ste stresom i od svega toga uopće ni ne pomišljate na seks. Nemate vremena za sve to, posao, kućni poslovi, milijun drugih sitnica… – “Nemam vremena” izlika NE POSTOJI. Naime ako se dobro organizirate, sve ćete stići i oslobodit ćete se stresa. Više nećete misliti na zaprljanu pećnicu dok vaš dragi ulaže sve napore kako bi vas napalio. Napravite popis i rješavajte jedno po jedno. Naravno, na popis ne smijete zaboraviti staviti SEKS, kao šlag na kraju.

Počnite se baviti nekom rekreacijom

Kada ste nezadovoljni samim sobom, vaša seksualna motivacija bit će jednaka tome. Stoga, upišite se u teretanu, na tečaj plesa, fitnessa, bilo čega, trčite, vježbajte… Nakon rekreacije osjećat ćete se energično i neće vam biti problem potoršiti još koju kaloriju seksom. Zar se ne čini odlično – osim što ćete potrošiti puno više kalorija nego što ste planirali, još ćete se i poseksati. Nije loša ideja i da vježbate s partnerom. Dok trčite ispred njega, a on gleda vašu guzu kako se trese u uskim tajicama… Ma, zar moramo dalje…

Stvorite zabranjenu zonu

Znate koliko jako želite nešto što ne možete imati? – Itekako. Uvedite pravilo da nema diranja ispod pojasa dok se ljubite i/ili mazite. Zasigurno ćete vrlo brzo oboje ostati bez donjeg dijela odjeće, a ta mala sitnica zasigurno će biti novost u vašem odnosu, a svi znamo da su novosti uvijek dobrodošle. Ako to kojim slučajem ne pali, uvijek možete zaigrati na kartu ljubomore. Namjerno, i vi i on, očigledno flertujte s drugima. Zar se nećete napaliti kada vidite da ga druge žene žele, a on je samo vaš? Naravno, ne dopustite da to flertovanje ode predaleko, pa da on više ne bude samo vaš. ☺

Mazite se, grlite se, seksajte se!

Budite bliski, zagrlite svog dragog. Tijekom grljenja preplavljuje vas oksitocin, hormon zaslužan za povećavanje osjećaja povjerenja, seksualne povezanosti i želje. Ušćućurite se uz njegov vrat duboko udahnite njegov miris, mmmmm…Zasigurno će vas proći trnci. Tada, čak i ako još uvijek niste od volje za seksom, pokušajte se seksati barem 10 minuta, pa makar i prisilno – tijelo će vam se brzo priviknuti na to i problem riješen. Uživajte.

Maštajte, mijenjate, eksperimentirajte

Ne možete se osloniti samo na fizičku seksualnu stimulaciju. Iskoristite svoje maštarije i svoj mozak. Zasigurno imate neku određenu maštariju, koju nikako da ostvarite. Ne budite konzerva i ne ustručavajte se. Podijelite te maštarije sa svojim partnerom – on će ih sigurno sa zadovoljstvom ostvariti. Isprobajte razne poze, nešto drugačije od nekog, vama standardnog seksa. Mogli biste se ugodno iznenaditi.

* Ako ste isprobali sve od ovih uputa, i nije vam ni jedna pomogla, tada se morate ozbiljno zapitati. Nije da vam nema spasa, razmislite možda o promjeni partnera.  

 

 

Više fotki ovog autora ovdje.

Komentari
Sami u raljama planiranja
Check lista za uspješno planiranje vjenčnja...
 
A lijepo sam te
Prije 3079 dana Jesu li nam zaista bitna tuđa upozorenja?...
47 milijuna lijepih djela
Prije 3202 dana Jel bitno tko s kim spava ili ljubav?...
Sada znam što znači
On je taj uz koga sam jednostavna, sretna i posebna...
 
Strah od nepoznatog
Prije 3229 dana Život je prepun različitosti, a ljepota je u očima promatrača...
Opasan pojam s dva
Prije 3372 dana Kako ostaviti ego sa strane i učiniti druge sretnijima...
I zato su svi
Gdje je nestala interakcija između muškaraca i žena?...
 
Prvi i zadnji spoj
Prije 3446 dana Što nikako ne smijete na prvome spoju...
To je taj, pravi
Prije 3457 dana Četiri pravila od kojih pravi đentlmen neće nikada odstupiti...
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy