Poze za seks bez poteškoća

Seksi poze koje rješavaju svaku problematičnu situaciju u krevetu


Objavljeno: 03.04.2012.

Foto: Favim.com
Pogledano: 10522 puta

Seks je mnogima najveći užitak unatoč tomu što i u seksu postoje određeni problemi i poteškoće – bol, manjak samopouzdanja, nemogućnost postizanja orgazma, mala ćuna, velika ćuna...  

No nerješivi problemi ne postoje, a ponekad je dovoljna samo promjena poze.

Stoga vam donosimo popis seksi poza koje će vam pomoći u rješavanju određenih problematičnih situacija u krevetu i omogućiti vam spektakularan seks bez poteškoća.

Seksi poza za pravljenje djece

Jedno je sigurno istina, pa da ne bi bilo zabune – bez obzira na to u kojoj se pozi seksate, uvijek možete zatudnjeti ☺. No, kako biste povećali izglede za trudnoću, najbolja je misionarska poza (muškarac gore) uz blagi nagib. Nagib ćete postići tako da ispod svoje guze podmetnete jastuk. Upravo taj nagib je ključan kako biste malim bijelim plivačima omogućili najlakše moguće plivanje kroz grlić maternice do jajašaca, kao da se spuštaju na vodenom toboganu ☺. Naravno, ne zaboravite se opustiti i dobro svršiti, jer kažu, ako još uz sve to doživite i super orgazam, izgledi za trudnoću još su veći.

Seksi poza za jačanje ženskog samopouzdanja

Ponekad dok se seksate, većinom ste skroz goli pa to može utjecati na vaše samopouzdanje. Pa kako biste tijekom seksa bili puni samopouzdanja, morali biste osjećati da vi imate kontrolu. Upravo zato – skočite gore jer će vam to psihički utjecati na mišljenje/osjećaj da kontrolirate cijeli čin. Osim toga, pobrinite se da se namjestite u poziciju koja vam najbolje odgovara – možete čučati, osloniti se na koljena, biti opuštenih nogu, okrenuti sprijeda, s leđa...U konačnici je bitno, da on, a i vi, imate pogled na dijelove tijela koje na sebi najviše volite.

Seksi poza za najbolji ženski užitak

Cure, pripremite se, ovo možda niste još isprobale. Naime, kako biste povećali izglede za vlastiti maksimalan užitak tijekom seksa ovu pozu morate isporbati. Naime, riječ je o nekoj vrsti usklađivanja. Vi ležite na leđima, a muškarac neka bude iznad vas, a da su vam ramena negdje na istoj poziciji, a on se može rukama/dlanovima oslanjati iznad vaših ramena, sa svake strane vašeg vrata. On tada neka krene u akciju naprijed-nazad, a vi pokušajte da se vaše tijelo ne miče baš previše. To će povećati stimulaciju na klitoris, što će uvelike povećati izglede za orgazam.

Seksi poza za dugi seks

Muškarci često mogu imati problem s preranim svršavanjem, što vas može dovesti do ludila. Vi niste ni blizu orgazma, a on je već gotov – grozno. No srećom, dobrom seksi pozom i to se može riješiti. Obična misionarska poza najbolje je rješenje zbog toga što muškarac tako može najlakše kontrolirati kojom brzinom i dubinom će ulaziti, što uvelike utječe na konačnu kontrolu orgazma. Ako želite malo začiniti, a postići jednaki učinak, prebacite noge preko njegovih ramena.

Seksi poza protiv boli

Tijekom seksa žene katkada mogu osjećati bol. Kako biste to spriječili, prvo se pobrinite da ste dovoljno vlažni. Ako nejde prirodno, opskrbite se lubrikantom. Ako i s lubrikantom boli, onda vi preuzmite kontrolu, odnosno vi budite na njemu jer ćete tako moći bolje kontorlirati pokrete i zasigurno ćete pronaći neki pokret tijekom kojeg će vam biti ugodno i neće vas boljeti. 


Seksi poza za veliku ćunu

Ako imate sreću ili nesreću što vaš dragi ima veliku ćunu i želite više zvukova zadovoljstva nego boli, evo jedne jednostavne poze. Oboje lezite na bok tako da ste licem okrenuti jedan prema drugome, a vi gornju nogu prebacite preko njega. To će vam omogućiti da rukom primite njegovu alatku i kontrolirate njegove pokrete, odnosno ulazak i time spiječite šokove i neugodnosti koje mogu nastati ako on sa svojom ogromnom ćunom preuzme inicijativu.

Seksi poza za malu ćunu

Sve se više ljudi slaže u tome da je bitna tehnika, a ne veličina. Međutim, mala ćuna ponekad može biti frustrirajuća, stoga kako biste to izbjegli, on neka leži, a vi budite gore. Ali oprez, nastojte se seksati kružnim pokretima, a ne gore-dolje jer bi mali mogao lako izletjeti. Misionarska poza (on gore) bi također mogla biti od koristi, ali ako vi stavite noge preko njegovih ramena. To će mu omogućiti da iskoristi najbolje od svoje veličine.  

Komentari
I zato su svi
Gdje je nestala interakcija između muškaraca i žena?...
 
Prvi i zadnji spoj
Prije 3146 dana Što nikako ne smijete na prvome spoju...
To je taj, pravi
Prije 3157 dana Četiri pravila od kojih pravi đentlmen neće nikada odstupiti...
Sada znam što znači
On je taj uz koga sam jednostavna, sretna i posebna...
 
Strah od nepoznatog
Prije 2930 dana Život je prepun različitosti, a ljepota je u očima promatrača...
Opasan pojam s dva
Prije 3072 dana Kako ostaviti ego sa strane i učiniti druge sretnijima...
Sami u raljama planiranja
Check lista za uspješno planiranje vjenčnja...
 
A lijepo sam te
Prije 2779 dana Jesu li nam zaista bitna tuđa upozorenja?...
47 milijuna lijepih djela
Prije 2902 dana Jel bitno tko s kim spava ili ljubav?...
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy