Pravila korištenja


 Uvjeti korištenja sadržaja portala Female.hr

Svako korištenje portala Female.hr (www.female.hr) podliježe sljedećim navedenim uvjetima:

1. Portal www.female.hr (u nastavku Female.hr) u privatnom je vlasništvu fizičke osobe 

2. Sav sadržaj objavljen na Female.hr, dozvoljeno je čitati i preuzimati samo za osobne potrebe. Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja u komercijalne svrhe te je svako kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na tom portalu dozvoljeno samo uz prethodno, pismeno ili usmeno odobrenje uredništva i/ili vlasnika portala Female.hr.

3. Kopiranje je, uz dozvolu vlasnika, dopušteno samo uz točno navođenje portala Female.hr kao izvora i vlasnika sadržaja. 

4. Dopušteno je samo djelomično prenošenje članaka i bilo kojeg drugog sadržaja s Female.hr, i to uz linkovno navođenje korisnika na portal Female.hr kao izvora za cjelokupan sadržaj. Prenošenje članaka na bilo koje druge načine dogovara se isključivo s uredništvom portala Female.hr.

5. Svi sadržaji koji su objavljeni na portalu Female.hr , uključujući vijesti, autorske članke, slike te sve informacije koje objavljuju  naši suradnici i kolumnisti, kao i bilo koji drugi materijal koji se nalazi na Female.hr, služi isključivo u informativne svrhe te za zabavu.

6. Female.hr će poduzeti odgovarajuće napore kako bi informacije na tom portalu bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti.  

7. Female.hr zadržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja na stranici, u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga bez prethodne najave te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

8. Female.hr osim autorskog sadržaja objavljuje i informacije te sadržaje oglašivača i suradnika kao i linkove trećih strana te linkove na druge internetske stranice i/ili portale nad kojima nema nikakvu kontrolu te ne preuzima nikakva jamstva za točnost istih i ne preuzima odgovornost za taj sadržaj.

9. Female.hr sadrži informacije o brojnim temama, proizvodima i uslugama vezanim uz brigu za zdravlje, izgled te edukativne stručne savjete čija svrha  nije niti davanje uputa o upotrebi pojedinih proizvoda kao niti promocija pojedinih proizvoda.

10. Svi korisnici portala suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja na portal Female.hr te da se portal Female.hr  ne smatra  odgovornim za bilo kakvu izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja.

11. Sve rasprave korisnika unutar portala Female.hr (ankete, komentari, forum, blogovi i dr.) djelo su korisnika portala, a točnost navoda koje iznose korisnici ne provjerava uredništvo portala Female.hr. Ta mišljenja predstavljaju stajalište korisnika portala i ne moraju se podudarati sa stajalištem uredništva Female.hr. U raspravama korisnika strogo je zabranjena upotreba uvrijedljivih riječi ili psovki.

12. Korištenjem ovog portala podrazumijeva se da ste suglasni da Female.hr  neće biti odgovoran  za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu. 

13. Pregledavanjem i korištenjem sadržaja podrazumijeva se da ste prihvatili sve navedene uvjete korištenja portala Female.hr.

 

www.female.hr

 
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy