Sačuvajte svježinu svojih namirnica

Proizvodi koji pomažu u očuvanju svježine i kvalitete okusa hrane


Objavljeno: 27.12.2011.

Foto: Diba Charm
Pogledano: 3094 puta

Ovih ste dana zasigurno pripremili mnoštvo hrane. Ipak jedan blagdan kao što je Božić, zahtjeva bogati blagdanski stol. U strahu da ne bude premalo hrane za vaše najmilije i sve one koje ste pozvali za ručak ili večeru, moguće da ste malo i pretjerali.

Upravo zato, kako sva ta hrana ne bi propala, predlažemo vam par proizvoda koji vam mogu pomoći u očuvanju svježine i kvalitetnom očuvanju okusa delicija koje ste pripremili.

Prvo što će vam pasti napamet zasigurno je zamotati hranu u foliju. Upravo zato ovdje su Baco folije. Baco ALU folija  već je narezana na listove te je vrlo čvrsta i nije lomljiva. Ako pak trebate zamotati veće komade hrane, poput mesa, za to će idealna biti Baco alu folija non stick 5m*45cm koja se ne lijepi za hranu. Pošto je njezina širina 45 cm, idealno je rješenje za zamatanje većih komada mesa ili prekrivanje poslužavnika i sl.

 

Bez obzira na to hoćete li hranu pohraniti u hladnjak ili zamrzivač, tu su Baco vrećice sa zipom koje vam omogućuju lako zatvaranje i otvaranje. Idealne su za odlaganje hrane u hladnjaku, za zamrzavanje, kao vrećice za spremanje užine, ali i za pohranjivanje sitnih kućanskih potrepština koje se lako zagube. Dostupne su u u dvije veličine: male i velike, ovisno o vašim potrebama.

Za očuvanje svježine svih onih pakiranih namirnica koje ste načeli, a niste potrošili cijelo pakovanje, u pomoć vam stiže kopča Joie za zatvaranje vrećica 3/1. Ova kopča za zatvaranje vrećica sprječava isušivanje sadržaja vrećica, kontaminaciju, rasipanje i sl. Idealno za zatvaranje vrećica tjestenine, riže, šećera, brašna, ali i grickalica kao što su čips, smoki itd. Ako je pak riječ o tekućini, tu je i zatvarač Joie za boce 2/1.

 

Rješenje postoji i za sve one namirnice koje ostavite u hladnjaku bez pomoći folije ili vrećica. Croc Odor za produljenje svježine hrane inovativni je proizvod za produljenje svježine voća i povrća u hladnjaku. Radi na principu upijanja vlage koje se kondenzira na voću i povrću te time sprječava i usporava proces truljenja. Bezopasan je za ljude i životinje jer ne sadrži kemikalije.

Uz ove priizvode više se nećete morati brinuti hoće li vaša hrana i nakon nekoliko dana u hladnjaku ostati svježa i ukusna.

 

 

*Ova kuhinjska pomagala možete kupiti u prodavaonicama Konzuma.
*Uvoznik za Hrvatsku Diba Charm d.o.o.

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy