Sad je vrijeme za borbu protiv celulita

Sisley Celluli Pro krema protiv celulita na prirodnoj bazi


Objavljeno: 23.11.2011.

Foto: Sisley
Pogledano: 2129 puta

Došla je zima, ali taj celulit nikako, nikako da ode! Pa, umjesto da čekamo zadnje dane proljeća kako bismo se počele mackati s kremicama koje će u 2 tjedna napravit čudo, krenimo sad!

Treba pripaziti na prehranu, uvesti veću količinu vode u dnevnu rutinu i investirati u sebe kupnjom savršene kreme koja ima moć da mjenja stvari nabolje...

Evo pojašnjenja tog divnog čuda....Sisley Celluli Pro

Mnogi su čimbenici u stvaranju celulita – hormonalni, metabolički i genetski te on zahvaća gotovo svaku ženu.

U Celluli Pro Complexu, prirodni aktivni sastojci upotrebljeni su tako da djeluju kao da smo se bavili sportskim aktivnostima.

Celluli Pro "tijelo sportaša" – UC peptidi smješteni između masnih naslaga prirodni su modulatori koji se aktiviraju prilikom tjelesnih aktivnosti te smanjuju nakupljanje masnih naslaga. U ovom proizvodu prvi put u kozmetici korišteni su ekstrakti riže koji aktiviraju naše UC peptide koji prilikom tjelesne aktivnosti smanjuju nakupljene masne naslage I sprečavaju nastajanje novih.

Celluli Pro "sportski trener" – ekstrakt gorke naranče pomaže protiv zadržavanja vode u tijelu, potiče drenažu te kontrolira nakupljanje masnih naslaga. Ekstrakt gorke naranče u sinergiji s ekstraktima arnike, kave, metljike i cedra eliminira nastale masne naslage, a silueta je vidno profinjena. Ekstrakt soje pomaže u proizvodnji kolagenskih vlakana, koža je čvrsta i elastična.

Maslac kerateje i matičnjaka hrani i revitalizira kožu. Esencijalna ulja ružmarina i suncokreta hrane te obnavljaju kvalitetu kože.

Koža je već nakon prvog nanošenja mekana i baršunasta. Ako bar jedna odluči mjenjati stvari nabolje ovo je jedina krema na prirodnoj bazi, koja će uistinu napravit čudo, a to čudo košta 1099 kn.
 

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy