Seksepil i kobna privlačnost

Novi Dieselov parfem Loverdose

Objavljeno: 06.02.2012.

Foto: diesel
Pogledano: 2808 puta

Novi Dieselov miris, Loverdose, kreiran je u Dieselovim laboratorijima u potpunoj tajnosti, nježno vodi XY u naručje XX.
S ushitom uhvaćen u ljubavnu zamku, ON se prepušta NJOJ.
Ovaj odvažan, jedinstveni parfem budi halucinogenu strast, zbog čega se ni ne može zvati nikako drugačije.

Dvadeset pitanja za dizajnerski predmet sezone, odgovori govore sve:

• Da je grad…bio bi Venecija, teatar ljubavi (i najpoznatije ljubavne drame). Malo dalje prema sjeveru zaljeva razabire se Murano, središte staklarstva. Upravo je od stakla oblikovana kultna bočica parfema Loverdose.

• Da je dragulj…bio bi dragi kamen, možda rijetki, fino brušeni dijamant u boji ametista. Kamen koji donosi sreću, prekrasne ljubičaste boje koja se presijava u kontaktu sa svjetlom.

• Da je predmet…bio bi lako oružje s ubojitim namjerama: bodež koji probija srce i uranja u bočicu poput nalivpera. Simbolična oštrica kojom si je Julija oduzela život…

• Da je modni dodatak…bio bi par štikli. Vrtoglavo visokih, neobičnog dizajna koji pruža dojam krhkosti… Saveznice neupitne
zavodljivosti na ženskoj nozi. Oštre pete, poput strijele zabodene u srce.

• Da je prirodna pojava…bio bi lahor. Mirisni lahor koji žene koje nose Loverdose obavija tajanstvenošću, isparavajući se poput ljubavnog napitka iza uha, na dekolteu ili zapešću. Crni sprej ispušta željenu količinu eliksira za tijelo.

• Da je umjetničko djelo…bio bi mobil Alexandera Caldera. Bezvremenska, poetska umjetnina, dizajnirana s najvećom pažnjom,
čiji sjedinjeni dijelovi plešu uz vjetar. Nestalna poput ljubavi, bočica Loverdose može stajati u tri različita položaja.

• Da je svjetski hit…bio bi glam rock verzija pjesme Heart of Glass, benda Blondie. Ženski glas koji odzvanja uz glazbu poput kristala. «Ljubav je tako zbunjujuća, donosi nemir»: ove su riječi neumoljive.

• Da je hrana…bio bi fugu, «otrovna riba», tradicionalna delicija koja se poslužuje u Japanu, a može vas ubiti ukoliko nije
pripremljena na pravi način; zastrašujući detalj koji je gurmanima čini još privlačnijom.

• Da je roman…bio bi „Srce je lovac samotan“ autorice Carson McCullers. Knjiga u kojoj nevjerojatni likovi, robovi osjećaja, otkrivaju mnogostruka lica ljubavi - poput Mick, misteriozne heroine koja zrači otrovnim šarmom.

• Da je emocija…bio bi strastvena ljubav. Ljubav koja voljenu osobu pretvara u objekt želje, ljubav od koje srce brže kuca, ljubav s naznakom opasnosti. No, ima li uzbuđenje cijenu?

LOVERDOSE – ključne riječi

Overdose ljubavi

Seksi, puteni miris koji ženu čini neodoljivom, a muškarca koji joj priđe tjera da se u nju ludo zaljubi…Novi, subverzivni i neočekivani ženski miris. Pravi DIESELOV potpis.

Kultna bočica

Srce od skupocjenog stakla koje se iz ružičaste prelijeva u boju ametista. Tajanstveni detalj: crni bodež u srcu bočice. Bočica je oblikovana poput dijamanta i može stajati u tri različita položaja. Dostupna je u tri veličine: Eua de Parfum od 30, 50 i 75 ml.

Drvenasto-orijentalne note sa srcem od sladića

Honorine Blanc i Olivier Cresp u ovu su staklenu bočicu udahnuli kobnu privlačnost, totalnu alkemiju koja naša osjetila vodi u opasna, neistražena područja. Svježa, sočna i prštava mandarina eksplodira u kontaktu sa zvjezdanim, pikantnim anisom.

Cvjetna privlačnost

Snažna, začinjena esencija sladića u kombinaciji sa ženstvenim arapskim jasminom i laticama gardenije. Slatkoća i odvažnost sjedinjeni u jedno.

Magnetska senzualnost

Bazne note tople vanilije isprepliću se s amberom. Kremasti liker od sladića miješa se s drvenastim notama.

Taj dosad neviđeni, privlačni mirisni trag čini parfem LOVERDOSE intenzivnim i nezaboravnim.

Muza parfema Loverdose:

Ashley Smith, dvadesetogodišnja plavokosa bomba iz Teksasa, suvremena B.B., temperamentna je ljepotica. Istovremeno glam & rock, utjelovljuje savršenstvo ženstvenosti kakvim ga vidi DIESEL.Očekivane maloprodajne cijene:

DIESEL LOVERDOSE 30 ml 319,74
DIESEL LOVERDOSE 50 ml 450,91
DIESEL LOVERDOSE 75 ml 623,07 

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy