Sudnji dan u Zagrebu

Samo najbolji preživljavaju 1.10.2011.


Objavljeno: 29.09.2011.

Foto: Sudnji dan
Pogledano: 1880 puta

Drugu godinu zaredom ovaj jedini festival kreativnih komunikacija koji nagrađuje autore, s više od 200 priznatih stručnjaka u tržišnom komuniciranju, odabrat će najbolje kreativce u 12 kategorija koji ne nagrađuje samo perspektivne nade dizajnera i kopirajtera, već i režisere, glumce, fotografe, snimatelje, animatore, ilustratore, web čarobnjake, glazbenike i studente, što Sudnji Dan čini najvećim skupom kreativaca na jednom mjestu.

Ovogodišnji Sudnji Dan donosi i novitete poput kategorije Mlada nada za studente kao i novi vizualni identitet SUDNJEG DANA koji je lansiran u sklopu natječaja gdje su nagrađena najkreativnija rješenja autora: Vedrana Klemensa, Tatjane Petric, Emilije Šimić i Ivane Čukelj .

S ciljem da podrže i inspiriraju nove generacije kreativaca u kategoriji Mlada nada, ekipa Sudnjeg Dana udružila je snage zajedno s Veleposlanstvom Kraljevine Nizozemske i najperspektivniju Mladu nadu vode na europski dizajnerski hotspot - Dutch Design Week u Eindhoven. Jedini uvjet za prijavu u kategoriji Mlada nada je studij na nekom od hrvatskih fakulteta ili akademija. Tako će studenti koji na vrijeme prijave svoj najjači rad za Sudnji Dan imati priliku postati specijalni dopisnik s ovogodišnjeg jubilarnog 10. Dutch Design Weeka!

Prošle godine ovaj nezavisni festival kreativnog oglašavanja oborio je sve rekorde u domaćoj oglašivačkoj i kreativnoj industriji s preko 1000 prijava, 205 biranih profesionalaca u sastavu žirija, okupljenih kreativaca na jednom mjestu i najveći rast prijatelja na facebook profilu. Dosad najveći žiri birao je između 433 rada u 24 kategorije, a po prvi puta je nagrađena i mlada nada (studentska kategorija) Ivan Orin Vrkaš, dok je kreativcem godine izabran Vanja Blumenšajn, trenutno zaposlen u reklamnoj agenciji Imago. 

S veseljem vam prezentiramo ovo događanje, presretni što su se ovakvi festivali napokon pokrenuli u Hrvatskoj, ovoga puta u Muzeju Suvremene Umjetnosti.

Jedva čekamo Sudnji dan!  :)  

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy