Šumski party look

Mašta radi svašta

  • Ovo je opis

Objavljeno: 13.09.2011.

Foto: Morana Popovčić
Pogledano: 3570 puta

Sigurne smo da ste se barem jednom u životu osjećale kao brk Toma Sellecka, muza Vucinim tekstovima , Alpska sojenica, čaša toplog rasola i tome različito...e pa ima i onih koji se u prvim danima jeseni osjećaju kao šuma. 

Ako si i lažete da nikad niste poželjele biti zelenožuti drvored, nakon ovoga ćete to ponosno tipkati u svom životopisu.

Da biste postale tako neko izvanredno djelo majke prirode ne morate se valjati se po lišću i vikati “ja sam od Adamovog rebra stvorena”, samo pozorno popratite ovaj tutorial i garantiramo vam da će vas zimzeleno drveće htjeti oploditi....ali momentalno...tako nam monohibridnog križanja.

Prvi korak:  podloga. Nemojte se zanositi zemljanim nijansama, trljanjem ilovače po T zoni i zamišljanjem da ste mahunarka. Neutralna boja pijeska i običan korektor bit će čisto solidan izbor da prekrijete podočnjake, moguće anomalije nastale mamurlukom i slično.

Drugi korak: su osnovna sjenila. Potrebna su vam tek dva: žuto i zeleno. Žutom bojom prekrijte kapak i kistom iscrtajte zelenu liniju od polovice kapka do sljepoočice. Liniju radite po pricipu Fourierove formule za 2π-periodične funkcije koristeći se sinusima i kosinusima. Naravno. Nakon proizvoljne crte, kistom nanesite sjenilo od očiju do tjemena. Ne pretjerujte. Vi ste šuma, ne japanski transvestit.

Treći korak: tapiranje. Ergo, uzmete četku, češalj, vilicu i glumite elektrošokove. Proces je gotov kada se vaše vlasište opire gravitaciji, potpomognite si lakom i pričvrstite vrhove gumicom. Izgledate li kao neka od aktualnih starleta, na krivom ste putu. Ono što vam sada slijedi je frizuru učvrsiti žicom (po mogućnosti što šumastijom) i pričvrstiti ukosnicama. U kosu dodajte lišće, cvijeće, leptiriće i sve ostalo što vam je pri ruci, a ulazi u vašu definiciju šumskog. Na pretjerujte s daždevnjacima, podosta su vlažni i teško ih je fiksirati špangicama.

Korak četvrti: plastično cvijeće, po mogućnosti imitacije tratinčica, a ne 3D replike sekvoje, zaljepite ljepilom za trepavice. Želite li da look bude trajniji koristite patafix ili ljepilo za keramiku i imajte u pripremi zdravstvenu iskaznicu.

Peti korak: rumenilo. Zovite baku s artritisom ili si sami nonšalantno ofarbajte i koji pramen. Mi navijamo za baku.

Korak šesti: ruž. Ponovno, nježne nijanse. Postoji primjetna razlika između šumske vile i reklame za tvrtku boja i lakova.

Korak sedmi: nanesite maskaru, uzmite fotoaparat i zabilježite svoju transformaciju.

Zabavite se :-)

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy