Terraneo festival 2012.

Šibenik, 7.-10.kolovoza


Objavljeno: 24.04.2012.

Foto: Terraneo festival
Pogledano: 1596 puta

Terraneo festival  ove će se godine održati od 07. do 10. kolovoza, a glavni glazbeni program odvijat će se u prva tri dana (festival produžen za jedan dan! ), dok će posljednji dan obuhvatiti program u Aero zoni - na otvorenom Aero stageu i zatvorenim pozornicama u hangarima, te u Bonbon kupoli'. 

Jedno od najznačajnijih imena ovogodišnjeg Terranea svakako je bend The Roots – ovaj svjetski utjecajan američki hip-hop, neo soul i rap sastav iz Philadelphije dosad je objavio deset albuma, dok ih je časopis Rolling Stones uvrstio među 20 najboljih svjetskih bendova za live nastupe.

Parov Stelar Band je projekt, tj. bend Austrijanca Marcusa Füredera koji je glazbenu karijeru započeo 90-ih kao DJ, da bi pod spomenutim pseudonimom od 2004. počeo stvarati vlastitu glazbu u kojoj vješto kombinira nu-jazz, elektroničku i house glazbu, stekavši nadimak predvodnika novog žanra, electro swinga.

Ostalih dvanaest potvrđenih izvođača su: The Vaccines, Stephen Malkmus & The Jicks, Future of the Left, Aeroplane, tUnE-yArDs, Dan Mangan, Max Tundra, Kandžija, Erotic Biljan and his Heretics, Jarboli, Ola Horhe i The Toronto Drug Bust.

Kampiranje na festivalskoj lokaciji
I ove je godine festivalski kamp smješten na festivalskoj lokaciji, s time da je gotovo dvostruko povećan njegov kapacitet – naime, kamp će ove godine moći ugostiti čak četiri tisuće posjetitelja. Kamp se otvara dan prije službenog početka festivala, u ponedjeljak, 06. kolovoza u 10 sati ujutro, a zatvara u subotu, 11. kolovoza u 16 sati.

Ulaznice
Cijena kamp ulaznice, koja uključuje mogućnost boravka na lokaciji u kampu tijekom šest dana, iznosi 200 kuna, a u prodaji je od 13. travnja 2012. Kamp ulaznice kupuju se zasebno, na ovlaštenim prodajnim mjestima, a na ulazu vrijede uz predočenje festivalske ili dnevne ulaznice.
Festivalske ulaznice su od 4.travnja u prodaji su po cijeni od 390 kuna i to do 14. svibnja. Nakon toga, cijena istih će do početka festivala biti 440 kuna, dok će na samom ulazu koštati 490 kuna.

Prodajna mjesta na kojima se mogu kupiti ulaznice za festival i kamp su:
Dirty Old Shop (Zagreb), klub Purgeraj (Zagreb), glazbena knjižara Rockmark (Zagreb), poslovnica Dallas Recordsa u Šibeniku i Šešula bar u Šibeniku, kao i sva prodajna mjesta u sustavu Eventima diljem Hrvatske, te na njihovoj web stranici.

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy