Tri dana ljepote na Zagrebačkom velesajmu

Sajam Dani ljepote 2. - 4. 2012.


Objavljeno: 27.01.2012.

Foto: ZV
Pogledano: 2862 puta

Sajam Dani ljepote održava od 2. do 4. ožujka 2012. godine na Zagrebačkom velesajmu.

Industrija ljepote neprekidno lansira nove i nove proizvode, a oglasne prostore mnogih časopisa krase vizuali magnetski privlačnih kampanja proizvoda za uljepšavanje. Kultura življenja u 21. stoljeću dokaz je sljubljivanja zdravlja, rekreacije, njege i ljepote, a industrija ljepote mudro formira taj suvremeni portal, proširuje vidike korisnika i daje nove mogućnosti za postizanje osobnog ispunjenja.

Sajam Dani ljepote namijenjen je profesionalcima iz kozmetičke branše, proizvođačima, trgovcima i kupcima preparativne i dekorativne kozmetike, aparata, opreme i pribora koji se upotrebljavaju u kozmetičkim i frizerskim salonima, ali i edukatorima i rekreativcima koji se brinu o kondiciji, ljepoti i oblikovanju tijela svakodnevnim rekreativnim vježbanjem.

Tematsko proširenje rekreacijom i fitnessom ojačat će ulogu sajma i nametnut novu poruku SNAGE LJEPOTE - BEAUTY POWER.

Prezentacije, seminari, šminkanja, natjecanja 

Na sajmu će se održati seminari, radionice, prezentacije i edukacije. Mnoštvo je mogućnosti za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti sa posjetiteljima.

- Međunarodno natjecanje u nadogradnji noktiju 2012 u osam kategorija za profesionalce, početnike i učenike; French Pink & White Akril tehnika, Nail art te Nail art 3D gdje će natjecateljice pokazati umijeće nadogradnje i dizajnu noktiju. Međunarodni ocjenjivački sud, čije članice dolaze iz Italije, Bugarske, Slovenije i Hrvatske, ocjenjivat će najbolje radove i proglasiti pobjednike natjecanja.

- Izložba radova u kategoriji Nail Art fotografije i kategoriji Nokti u kutiji

4. zlatni ruž – natjecanje u šminkanju za buduće vizažiste ili posjetitelje gdje će natjecatelji imati zadanu temu - Beauty ili Avangarda, biti će zanimljivo svim mnogim djevojkama kojima je pravi je izazov dobro se našminkati.

Natjecanje mladih frizera, vizažista i kozmetičara 

Frizersko natjecanje učenika srednjih strukovnih škola koje će biti na temu večernjih frizura "Kraljica i kralj maturalne noći“ namijenjeno je mladim maturanticama za stjecanje novih ideja

Make up natjecanje učenika srednjih strukovnih škola sa temom  "Kao lady Gaga“ također na sajmu "Dani ljepote“ 2012. na Zagrebačkom velesajmu.

- Natjecanje u nadogradnji noktiju na temu "Disco Lady“ 80-tih za učenike srednjih strukovnih škola

Besplatne promocije za posjetitelje 

Sve posjetiteljice Dana ljepote od 2. do 4. ožujka na Zagrebačkom su velesajmu pozvane u Female.hr kuću lutaka u kojoj će se pobrinuti da se zaista tako i osjećate - luckasto, bajkovito i posebno. Ulazak u Female.hr kuću lutaka jamči tonu dobre zabave, smijeha, šarenih kolačića, šminke i raznih iznenađenja, a uz stručan tim vizažista i frizera pobrinut će se da i izlazak iz kuće lutaka bude jednako spektakularan kao i boravak u njoj.

Na Danima ljepote Ordinacija.hr pomaže u savjetima kako se dovesti u stanje optimalnog zadovoljstva vlastitim tijelom. Možete potražiti koristan savjet vezan uz zdravlje kože te kako postupiti kod bolesnih stanja kože (psorijaza, ekcem, dermatitis...), koje proizvode koristiti kako bi prikrili neugodna stanja kože lica (tzv. kamuflažna kozmetika). Na štandu Ordinacija hr. posjetitelji imaju priliku i dobiti uvid u stanje svoga organizma mjerenjem masnog tkiva te savjetima nutricioniste što učiniti ukoliko omjer prelazi okvire normalnog.

Naši izlagači pripremili su besplatne kozmetičke savjete i šminkanja, besplatne manikure, izrade frizura, prezentacije masažnih tehnika i svega što je potrebno da bi se svaka žena odlično osjećala u svom tijelu i dobro ga nosila.

Posjetite nas u oazi ljepote na Zagrebačkom velesajmu, surađujte sa nama, prijavite se na natjecanja ili jednostavno budite sa nama od 02. – 04. ožujka 2012.

Više otkrite klikom na: http://www.zv.hr/default.aspx?id=615 

Komentari
Ove jeseni spajamo nespojivo!
Druga večer KFWZ-a...
 
Moda u srcu Zagreba!
Prije 3095 dana Prva večer KFWZ-a...
Brazil pod nogama!
Prije 3109 dana Brazilski brand predstavio novu kolekciju...
Agjamal by Martina Kuntić
Glamurozne haljine za ženu punu samopuzdanja i ženstvenosti...
 
Naperlajte se!
Prije 3206 dana Nakit mlade kreativke Ive Horvat...
Odličan saveznik u borbi
Prije 3379 dana Predstavljena je druga kolekcija Acro rokovnika ...
Vlakić, srca, modne piste
Koliko vremena imamo za ispunjenje životnog deadlinea?...
 
Budite vrućije od ljeta!
Prije 3452 dana Ljeto 2014. ne može proći bez ovih stvari - odmah u šoping!...
A kako sada dalje?
Prije 3792 dana Vrijeme nam često pomogne da sve zareze u odnosima pretvorimo u točke...
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy