Upoznajte La Kat!

Predstavljamo vam našu novu suradnicu Katarinu Štimac


Objavljeno: 31.10.2011.

Foto: Facebook
Pogledano: 4495 puta

Bok, ja sam La Kat! ☺

Svoj modni blog La Passion pour la Fashion počela sam pisati početkom 2008. godine kada sam živjela u NYC gdje sam nakon završenog fakulteta u Marylandu s International Business diplomom radila prvo kao manager u lifestyle fashion kompaniji Abercrombie & Fitch u Connecticutu, a zatim u Rugby Ralph Lauren u New Yorku kao visual merchadiser i za Showroom Seven na prodaji raznih dizajnerskih kolekcija i Erickson Beamon nakita veletrgovcima diljem svijeta.

Blog La Passion pour la Fashion od početka je zamišljen kao online dnevnik gdje sam modno ilustrirala i pisala stihove inspirirane trenutačnim emocijama, tematski za post vezane citate, lekcije naučene iz odrastanja u nekoliko država na par kontinenata i mjesto gdje sam mogla najbolje ilustrirati svoju strast prema modnom izražavanju, bilo kroz slike ili tekst.

Danas je moj blog strukturiraniji, odrastao je zajedno samnom i zna što želi, neke su mu stvari jasnije, kockice su složenije, sve je čitaniji, postigao je određenu konstantu pa je tako i više interesa oglašivača.

U prvom su mi redu uvijek čitateljice i čitatelji bloga, oni sjede u prvim redovima moje “modne revije” i najdraži su mi uzvanici, stoga se jako brinem da odgovorim na svaki komentar i na sve mailove, da ih ponekad i nagradim kroz nagradne igre i darivanja, a svi pažljivo odabrani sponzorirani postovi su navedeni kao takvi i kod svakog se nalazi moj osobni komentar kolekcije ili proizvoda koje sam sama probala, svidjeli su mi se pa ih zato i promoviram.

Trudim se uvijek pozitivno i činjenično komentirati modna događanja koja posjetim, s posebnim fokusom na kvalitetu same organizacije i pokazanih kolekcija o kojima više saznajem kroz razgovor s domaćim i stranim dizajnerima, one čije me kolekcije ne impresioniraju rađe ne spominjem, ističući one čiji je rad vrijedan spomena i promocije.

Blog je podjeljen na nekoliko kategorija mojih interesa:

Lines of life – su moje lekcije iz odrastanja, dnevna mozganja i razmatranja, uvijek modno illustrirana.

Lyrics of passion – su stihovi pisani u momentima velike zaljubljenosti ili pak težeg srcoloma.

Lines of passion for fashion – je pano mojih modnih strasti, bogato ilustriran i prožet mojim komentarima na sezonske kolekcije ili neizostavne vječne komade.

Ladies book club – je ekskluzivni klub sastavljen od sedam mladih izuzetno uspješnih žena iz raznih područja kojima je zajednička ljubav prema dobroj knjizi i ženskom brbljanju uz kavu i kolače. Ovdje ćemo podjeliti svoje komentare na zajednički pročitane knjige jednom mjesečno.

Svjesno sam odlučila odmaknuti se od postiranja samo svojih slika u dnevnim kombinacijama jer moda za mene predstavlja puno više od dnevne kombinacije, puno je intimnija i emotivnija, puno kompleksnija. Ona je način života, s njom se budimo i idemo spavati. Moda je i business, nju čine ljudi koji ju kroje i dizajniraju, trgovine koje prodaju i mi svi koji odjeću kupujemo i kombinirajući odjevne komade na sebi svojstven način personaliziramo, dajemo joj dušu, njome izražavamo svoj stav,stil, protest ili tek svoje trenutačno raspoloženje.

Iako trenutačno radim PR u velikoj američkoj multinacionalki, i dalje mi svako jutro počinje s kavom i listanjem WWD magazina, pregledom modnih blogova na news feedu i naravno, slaganjem svoje dnevne modne kombinacije. A od sada ću i vama drage moje dame pisati i s vama komentirati svoju kolumnu o modi tri puta tjedno ovdje u Šminkeraju.

Čekam vas na kauču s kavom i kolačima! ☺

 

 


 

Smrtovnice Osmrtnice
Komentari
Ove jeseni spajamo nespojivo!
Druga večer KFWZ-a...
 
Moda u srcu Zagreba!
Prije 2417 dana Prva večer KFWZ-a...
Brazil pod nogama!
Prije 2431 dana Brazilski brand predstavio novu kolekciju...
Vlakić, srca, modne piste
Koliko vremena imamo za ispunjenje životnog deadlinea?...
 
Budite vrućije od ljeta!
Prije 2774 dana Ljeto 2014. ne može proći bez ovih stvari - odmah u šoping!...
A kako sada dalje?
Prije 3114 dana Vrijeme nam često pomogne da sve zareze u odnosima pretvorimo u točke...
Savršeni gel nokti bez
Isprobala sam - Catrice Ultra Stay & Gel Shine...
 
Tražite promjenu? Isprobajte ovaj
Prije 2506 dana Katerina Beauty Blog poslužit će vam kao inspiracija za pregršt novih make-up...
Ideal ljepote u visokom
Prije 2596 dana Drugi dio beauty reporta sa Smart Fashion Weeka...
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy