Upoznajte La Kat!

Predstavljamo vam našu novu suradnicu Katarinu Štimac


Objavljeno: 31.10.2011.

Foto: Facebook
Pogledano: 4668 puta

Bok, ja sam La Kat! ☺

Svoj modni blog La Passion pour la Fashion počela sam pisati početkom 2008. godine kada sam živjela u NYC gdje sam nakon završenog fakulteta u Marylandu s International Business diplomom radila prvo kao manager u lifestyle fashion kompaniji Abercrombie & Fitch u Connecticutu, a zatim u Rugby Ralph Lauren u New Yorku kao visual merchadiser i za Showroom Seven na prodaji raznih dizajnerskih kolekcija i Erickson Beamon nakita veletrgovcima diljem svijeta.

Blog La Passion pour la Fashion od početka je zamišljen kao online dnevnik gdje sam modno ilustrirala i pisala stihove inspirirane trenutačnim emocijama, tematski za post vezane citate, lekcije naučene iz odrastanja u nekoliko država na par kontinenata i mjesto gdje sam mogla najbolje ilustrirati svoju strast prema modnom izražavanju, bilo kroz slike ili tekst.

Danas je moj blog strukturiraniji, odrastao je zajedno samnom i zna što želi, neke su mu stvari jasnije, kockice su složenije, sve je čitaniji, postigao je određenu konstantu pa je tako i više interesa oglašivača.

U prvom su mi redu uvijek čitateljice i čitatelji bloga, oni sjede u prvim redovima moje “modne revije” i najdraži su mi uzvanici, stoga se jako brinem da odgovorim na svaki komentar i na sve mailove, da ih ponekad i nagradim kroz nagradne igre i darivanja, a svi pažljivo odabrani sponzorirani postovi su navedeni kao takvi i kod svakog se nalazi moj osobni komentar kolekcije ili proizvoda koje sam sama probala, svidjeli su mi se pa ih zato i promoviram.

Trudim se uvijek pozitivno i činjenično komentirati modna događanja koja posjetim, s posebnim fokusom na kvalitetu same organizacije i pokazanih kolekcija o kojima više saznajem kroz razgovor s domaćim i stranim dizajnerima, one čije me kolekcije ne impresioniraju rađe ne spominjem, ističući one čiji je rad vrijedan spomena i promocije.

Blog je podjeljen na nekoliko kategorija mojih interesa:

Lines of life – su moje lekcije iz odrastanja, dnevna mozganja i razmatranja, uvijek modno illustrirana.

Lyrics of passion – su stihovi pisani u momentima velike zaljubljenosti ili pak težeg srcoloma.

Lines of passion for fashion – je pano mojih modnih strasti, bogato ilustriran i prožet mojim komentarima na sezonske kolekcije ili neizostavne vječne komade.

Ladies book club – je ekskluzivni klub sastavljen od sedam mladih izuzetno uspješnih žena iz raznih područja kojima je zajednička ljubav prema dobroj knjizi i ženskom brbljanju uz kavu i kolače. Ovdje ćemo podjeliti svoje komentare na zajednički pročitane knjige jednom mjesečno.

Svjesno sam odlučila odmaknuti se od postiranja samo svojih slika u dnevnim kombinacijama jer moda za mene predstavlja puno više od dnevne kombinacije, puno je intimnija i emotivnija, puno kompleksnija. Ona je način života, s njom se budimo i idemo spavati. Moda je i business, nju čine ljudi koji ju kroje i dizajniraju, trgovine koje prodaju i mi svi koji odjeću kupujemo i kombinirajući odjevne komade na sebi svojstven način personaliziramo, dajemo joj dušu, njome izražavamo svoj stav,stil, protest ili tek svoje trenutačno raspoloženje.

Iako trenutačno radim PR u velikoj američkoj multinacionalki, i dalje mi svako jutro počinje s kavom i listanjem WWD magazina, pregledom modnih blogova na news feedu i naravno, slaganjem svoje dnevne modne kombinacije. A od sada ću i vama drage moje dame pisati i s vama komentirati svoju kolumnu o modi tri puta tjedno ovdje u Šminkeraju.

Čekam vas na kauču s kavom i kolačima! ☺

 

 


 

Smrtovnice Osmrtnice
Komentari
Vlakić, srca, modne piste
Koliko vremena imamo za ispunjenje životnog deadlinea?...
 
Budite vrućije od ljeta!
Prije 3459 dana Ljeto 2014. ne može proći bez ovih stvari - odmah u šoping!...
A kako sada dalje?
Prije 3799 dana Vrijeme nam često pomogne da sve zareze u odnosima pretvorimo u točke...
Savršeni gel nokti bez
Isprobala sam - Catrice Ultra Stay & Gel Shine...
 
Tražite promjenu? Isprobajte ovaj
Prije 3191 dana Katerina Beauty Blog poslužit će vam kao inspiracija za pregršt novih make-up...
Ideal ljepote u visokom
Prije 3281 dana Drugi dio beauty reporta sa Smart Fashion Weeka...
Ove jeseni spajamo nespojivo!
Druga večer KFWZ-a...
 
Moda u srcu Zagreba!
Prije 3102 dana Prva večer KFWZ-a...
Brazil pod nogama!
Prije 3116 dana Brazilski brand predstavio novu kolekciju...
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy