Ups, poskliznula sam se na ljigu

Kako prepoznati ljigavca i pobjeći na vrijeme


Objavljeno: 11.11.2011.

Foto: screenshot
Pogledano: 3270 puta

Upoznali ste super dečka, baš vam se svidio na prvi pogled, a i karakterno vam odgovara (barem vam se tako čini).

Počeli ste se češće viđati i sve je super, a vi ste se čak pomalo i zaljubili i već ste svim prijateljicama nagovijestili kako je na pomolu potencijalna veza.

ALI…onda sve kreće po zlu. Odjednom se ne čujete tako često, ni ne vidite se, odjednom skužite da u biti ni ne znate puno o njemu…Ne možete dokučiti zašto i kako ste se uopće našli u toj situaciji.

Kako biste to izbjegli morate biti oprezni od samog početka, jer nije riječ o bilo kome, riječ je o ljigavcu.

Upoznavanje

Dok se još upoznajete, ne dopustite mu da vam daje polovične odgovore. Dobro slušajte što vam govori i inzistirajte na potpunom odgovoru na vaše pitanje. Nemojte da vam bude neugodno i nemojte računati na to da ćete to kad tad saznati. Ako ga pitate čime se bavi u životu, a on kaže “svačim”, vi nikako ne smijete reći “aha, pa super”. Ako i nakon vašeg inzistiranja ne dobijete konkretan odgovor, znate da tu nešto smrdi (iako vas u tom trenutku za to ni nije baš briga).

U prijevodu: Svojom će vas slatkorječivošću toliko omađijati da ćete i zaboraviti što ste pitali. Nije da mu je neugodno, nego jednostavno ne želi da znate čime se bavi. Vjerojatno se nema čime pohvaliti, a i zašto biste se vi miješali u njegov posao?! No svejedno, ako misli ozbiljno s vama, jednom biste tako i tako saznali, pa zašto ne reći odmah?!

Razgovori

Dok se dopisujete ili pričate preko telefona, što god vi kažete, on uvijek ima vrlo kratak odgovor. Kada on ima neki problem, vi dajete sve od sebe da mu pomognete, a on jedino što vama kaže je: “ma bit će sve ok” – ako i to. U većini slučajeva ipak prebaci temu na seks ili nešto drugo potpuno nebitno u tom trenutku.

U prijevodu: Ma šta bi se on zamarao vašim problemima, još mu samo to treba u životu. Kao da nema dovoljno svojih problema. Mislio je da ćete biti dobri samo za seks, nije računao da će vam biti psiholog. Želi seksi poruke, a ne one srcedrapajuće. Želi da mu pričate o njegovoj alatki, a ne o tome kako ste pali ispit ili dobili otkaz.

Sastanci

Uvijek on određuje mjesto sastanka, a vi svaki puta pristanete da njegovu ideju. Čak u biti i nije da puno negdje doslovno izlazite, uglavnom vas pozove u svoj stan, isprazni se i to je to. Slatkorječiv je on i sve to, mazi vas i pazi, ali vi se svejedno ne osjećate najugodnije. Šteta da vam se on baš toliko sviđa.

U prijevodu: Mislite li da ste mu jedina? Ima ih on još na lageru. Zato i ne izlazi s vama previše u javnost, da ga ne bi neka druga vidjela. Čak i kad ste kod njega u stanu, iako vas mazi, u biti jedva čeka da odete doma.

Razvodnjenje

Odjednom su poruke i pozivi sve rjeđi, a ni ne vidite se baš često. Vi razbijate glavu pokušavajući odgonetnuti što se dogodilo, a u sebi u biti znate odgovor.

U prijevodu: Skužio je da ste se previše zagrijali, i to mu jednostavno ide na živce. Ne zna kako bi vas se riješio na pristojan način, a k tome mu misli zaokuplja i neka druga, koja nije toliko zahtjevna.

Zaključak

Dakle, kada upoznate tipa, koliko vam se god sviđao, znajte da može biti i potpuni idiot i najveća ljiga na svijetu. Često ćete i same podsvjesno znati da to nije to, ali zaljubljenost je zaljubljenost.

Zato, ako osjetite ili primjetite nešto od prethodno navedenog, takve ljigavce radije odmah ignorirajte, dok se još uvijek možete izvući neslomljena srca. Čim osjetite da nešto ne funkcionira kako bi trebalo, radije se pozdravite s tim, pardon, s njim.

Znate i sami, na ljigavo ćete se uvijek poskliznuti.

Komentari
Zašto ti ne bi
Iznađi iz frend zone - od prijatelja do dečka...
 
Pasite se oči moje
Prije 3263 dana S njima bi voljele ostati zaglavljene u dizalu...
Zajedno u orgazmičke visine
Prije 3349 dana Nekoliko savjeta za pomoć pri postizanju vaginalnog orgazma...
Sada znam što znači
On je taj uz koga sam jednostavna, sretna i posebna...
 
Strah od nepoznatog
Prije 3229 dana Život je prepun različitosti, a ljepota je u očima promatrača...
Opasan pojam s dva
Prije 3372 dana Kako ostaviti ego sa strane i učiniti druge sretnijima...
Sami u raljama planiranja
Check lista za uspješno planiranje vjenčnja...
 
A lijepo sam te
Prije 3079 dana Jesu li nam zaista bitna tuđa upozorenja?...
47 milijuna lijepih djela
Prije 3202 dana Jel bitno tko s kim spava ili ljubav?...
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy