Uvijek svjež, mirisan i čist hladnjak

Vrijeme je da svojem hladnjaku priuštite temeljito čišćenje


Objavljeno: 03.01.2012.

Foto: Diba Charm
Pogledano: 5749 puta

Nakon gomila hrane koje su ovih blagdana bile pohranjene u vašem hladnjaku, hrane koja se možda prosula, koja je možda ostala skrivena u nekom kutu pa je pa je stvorila neugodan miris pokvarene hrane, vrijeme je da mu priuštite poseban tretman – temeljito čišćenje.

Upozorenje, mogli biste se susresti s raznim neugodnim mirisima, stoga oprez.

Za početak, izvadite svu hranu iz hladnjaka i naoružajte se Croc Odor sprejem za čišćenje i odmrzavanje hladnjaka. Isti će vam poslužiti i za ledenice.

Kada ste s tim gotovi, vaš sljedeći zadatak je osvježiti unutrašnjost hladnjaka. Croc Odor osvježivač hladnjaka ujedno je i neutralizator mirisa pa sprječava njihovo miješanje u vašem hladnjaku. Također, ako svojemu domu imate ogroman hladnjak, postoji i veća verzija ovog osvježivača, Croc Odor Power XL za hladnjake većeg kapaciteta, iznad 150 litara zapremine.

  

Sada kada napokon možete otvoriti hladnjak, a da vas iz njega ne zapuhne tisuću i jedan neugodan miris, pobrinite se da tako bude uvijek.

Vaš prvi saveznik u ovom je slučaju Croc Odor za produljenje svježine hrane. Riječ je o inovativnom proizvodu za produljenje svježine voća i povrća u hladnjaku. Radi na principu upijanja vlage koje se kondenzira na voću i povrću te time sprječava i usporava proces truljenja. Bezopasan je za ljude i životinje jer ne sadrži kemikalije.

 

Kako ne biste zanemarili ostatak kuhinje, u kojoj je vlaga u većini slučajeva uvijek problem, predstavljamo vam još jedan mali trik - Croc Odor Apsorber. To je sredstvo idealno za sakupljanje kondenzirane vlage u domaćinstvu, naročito u kuhinji gdje se zbog isparavanja kod kuhanja ona često pojavljuje. Isto tako je idealna za kupaonice u kojima je razina vlage uvijek visoka, kao i u prostorijama koje nemaju prozore tj prirodnu ventilaciju, kao što su ostave ili kupaonice.

 

Zar vam neće biti zadovoljstvo kuhati i pripremati namirnice u čistoj i svježoj kuhinji, i sve to kasnije pospremiti u čist i svjež hladnjak bez neugodnih mirisa?

 

 

*Ova kuhinjska pomagala možete kupiti u prodavaonicama Konzuma.
*Uvoznik za Hrvatsku Diba Charm d.o.o.

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy