Valentinovo u kosi

Što će najviše razveseliti vas i vašeg dragog kada je njega kose u pitanju


Objavljeno: 06.02.2012.

Foto: Schwarzkopf Professional
Pogledano: 3333 puta

Valentinovo je dan zaljubljenih, koji obilježavaju svi ili barem većina zaljubljenih ljudi na svijetu.Tradicija je da parovi taj dan 14. veljače provedu zajedno, obilježe možda nekom romantičnom večerom i daruju se poklončićima ili nekim malim znakom pažnje. Pripadnice ljepšeg spola, a i muškarce naravno bi trebalo maziti i paziti i iznenađivati tijekom cijele godine, a ne samo na Valentinovo. Ali kako nam se uskoro bliži Valentinovo, pomoći ćemo vam s malim savjetima oko savršenih poklona koji će svakako oduševiti vaše partnere kada je njega kose u pitanju. 

Za NJU

BC Oil Miracle eliksir koji hrani, daje savršen i dugotrajan sjaj i izuzetnu mekoću vašoj kosi. BC Oil ima novu isparavajući tehnologiju koja je jedinstvena i sastavljena je od dragocjenog biljnog ulja i osnovnog ulja. Dragocjeno ulje dobiveno je od sjemena Argan stabla te sadrži u sebi visoka antioksidativna svojstva i veliku količinu nezasićenih kiselina koje pomažu osvježiti prirodnu barijeru lipida kose.

BC Oil u sebi sadrži kombinaciju ulja argana, ulja marule i suncokretovog ulja. Kombinacijom tih triju čarobnih ulja vašoj kosi daje mnoge prednosti poput: smanjuje vrijeme sušenja i oblikovanja kose,raskošan sjaj, zaštitu od topline… Lako se upija i ne opterećuje čak i tanku kosu daje mekan i svilenkasti osjećaj kose, uglađeni završetak nakon oblikovanja i najvažnije na kraju je da jača i obnavlja kosu.

Poklonite svojoj voljenoj BC Oil Miracle i sigurna sam da ćete ugledati oduševljenje na njenom licu, jer danas svaka žena u svojoj torbici ima kremu za njegu kože na rukama, labelo za njegu usana, pa zašto ne bi imala i BC Oil za njegu svoje kose?!


Za NJEGA

A da ne ispadne da smo zaboravili muški rod - 3D mension linija 100 % dizajnirana i osmišljena da zadovolji svakog muškarca. U kolekciji 3D MEN nailazimo na proizvode za njegu kose, stylinga i proizvode za prikrivanje sijedih vlasi.

Moj savjet za poklon vašem muškarcu bi bio da ga obradujete sa jednim od vrhunskih proizvoda za njegu kose u obliku šampona koje možete pronaći za razne namjene kao što su: šampon za kosu i tijelo, šampon za osjetljivo vlasište, šampon protiv prhuti, šampon za dubinsko čišćenje, aktivirajući šampon. U izvanredno dizajniranoj ambalaži koja je dizajnirana striktno za muškarce ne zaostaje ni muški miris živahne kombinacije zelenog lišća, sklada drvenastih i aromatičnih sastojaka koja vam bude sva osjetila.


*****

Nadam se da ćete se vi i vaša polovica naći u našim zanimljivim savjetima i jedno drugo ugodno iznenaditi za dan zaljubljenih.

Sretno vam Valentinovo! ☺ 

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy