Novi iPhone 5

Očekujte neočekivano!

Objavljeno: 31.08.2011.
Autor: Aatma studio

Pogledano: 2000 puta

Svaki puta kada je na pragu izlaska novo čudo iz Appleove tvornice gadgeta, kao u ovom slučaju iPhone 5, glasine o mogućnostima i novim odrednicama tog uređaja su više nego različite.

Bez obzira na to jeste li upućeni ili ne o najnovijim izumima, već ste sigurno čuli kako bi nova iPhone petica trebala imati ekran veličine 4 inča, kameru od 8 megapiksela ili pak već ugrađen chat preko kojeg ćete moći komunicirati s drugim korisnicima istog mobitela koje imate u imeniku. Jedna od novosti je i ta što će se famozna home tipka promijeniti, pa će navodno funkcionirati kao dodatni touch screen.

Osim toga, kruže glasine i o tome kako će petica imati ugrađen poseban RFID čip koji će služiti za indentifikaciju korisnika, pri plaćanju aplikacija i općenito pri samom korištenju. Da, dobro ste čule, ako je tome vjerovati preko petice nećete moći špijunirati dečka preko broja koji ste za 10 kuna kupile na trafici.

Kako su glasine o mogućnostima novog iPhonea različite, jedan američki studio, pobrinuo bi se kako biste ostali "WOW" kada vidite kako oni vide novi iPhone5. Virtualna tipkovnica, hologram koji priojicira samu trenutačnu radnju na uređaju...stoga pogledajte video da i to vidite!

Možda s novom peticom možete poletjeti i u svemir...Tko zna...

 
Komentari
Da biste mogli komentirati video morate biti registrirani korisnik. Registrirajte se ovdje.