Voljena, jača, nesebična ja

Plan za novu sebe u novoj godini


Objavljeno: 30.12.2011.

Foto:
Pogledano: 2781 puta

Još jedna godina se privela kraju stoga je vrijeme da podvučete crtu i vidite što vam se sve izdogađalo unazad 365 dana. Ljubavni uspjesi ili brodolomi, odličan broj položenih ispita ili totalni kolaps vašeg intelektualnog sustava, super poslovne prilike ili ljenčarenje – sve su to samo neki od bitnijh događaja koji su obilježili vašu 2011. godinu.

Kako biste promjenili sve ono negativno što vas je sputavalo čitavu ovu godinu, važno je da donesete plan nove sebe. Pet ili više novih pravila koja ćete odrediti kao prioritete za slijedeći godinu bitni su za vas iz razloga što će vas poticati da se više zalažete za sebe i da budete bolja osoba. Jer da biste bili zadovoljni sa ostalim asprektima svojeg života prvo morate biti zadovoljni sami sa sobom. Mi ćemo vam pomoći kod kreiranja vašeg novog plana i navesti vam nekoliko pravila koja možete nadodati svojim vlastitim.

1. Okružite se osobama koje volite – pod ovim mislimo da ne trošite vrijeme na osobe koje zrače negativnom energijom i koje vas čine tužnima i manje vrijednima. Svoje slobodno vrijeme poklonite svojim najdražima u čijoj se blizini osjećate sretno i opušteno. Bit ću voljena!

2. Učvrstite svoje JA – kako bi vas osobe iz vaše uže (ali i šire) okoline poštivale, poradite na čvrstoći svojeg karaktera i ne pristajte na ništa manje od onoga što vi pružate. Pokažite zube onima koji vas omalavažavaju i ne dopustite da vas netko sputava i obezvrjeđuje. Bit ću jača Ja!

3. Pomozite drugima – empatije u današnjem društvu ima sve manje jer svatko gleda samo na sebe i svoj vlastiti boljitak dok se za one slabije i ugrožene nitko ne brine. Potrudite se biti suosjećaniji prema onima koji nemaju nikoga i ništa. Bila to baka koja sjedi vani na hladnoći i prosi ili mala maca zavučena ispod stepeništa, vaša topla riječ ili gesta probudit će u njima nadu za bolje sutra a vama će ispuniti srce posebnim osjećajima. Bit ću nesebična!

*****

Ovo su samo neke od promjena koje možete uvesti u 2012. godini kako biste se bolje osjećale u svojoj koži. Vjerujem da ima još mnogo stvari koje biste voljele da su drugačije, ali mislite da tu nema spasa i tješite se toliko ispranom forom: "Takva mi je sudbina".

Jedino protiv čega se čovjek ne može boriti je Majka priroda, a sve ostalo je u vašim rukama. Ostati u lošoj vezi ili ležati mjesecima ispred televizora nije nešto što je zapisano u zvjezdama, već je stvar vašeg karaktera i dobre volje. Mi smo vam dali tri primjera kako početi s promjenama, na vama je sama da ih dopunite. 

Komentari
Savršeni gel nokti bez
Isprobala sam - Catrice Ultra Stay & Gel Shine...
 
Tražite promjenu? Isprobajte ovaj
Prije 3184 dana Katerina Beauty Blog poslužit će vam kao inspiracija za pregršt novih make-up...
Ideal ljepote u visokom
Prije 3274 dana Drugi dio beauty reporta sa Smart Fashion Weeka...
Ove jeseni spajamo nespojivo!
Druga večer KFWZ-a...
 
Moda u srcu Zagreba!
Prije 3095 dana Prva večer KFWZ-a...
Brazil pod nogama!
Prije 3109 dana Brazilski brand predstavio novu kolekciju...
Agjamal by Martina Kuntić
Glamurozne haljine za ženu punu samopuzdanja i ženstvenosti...
 
Naperlajte se!
Prije 3207 dana Nakit mlade kreativke Ive Horvat...
Odličan saveznik u borbi
Prije 3379 dana Predstavljena je druga kolekcija Acro rokovnika ...
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy